Ytterligare lite nya vår och sommarkläder

Åhh vad man älskar att shoppa nya vår och sommarkläder då<333 Nej men nu måste jag ta och chilla lite också, det kommer ju komma massvis med fler kläder, våren har ju knappt börjat! Så måste verkligen göra mina val med omsorg då man är en fattig student egentligen haha! Såå mycket pengar har ju gått till inredning och möbler nu med eftersom man flyttat, ska bli så skönt att inte behöver lägga de stora summorna längre :’) Har iallafall massvis med nya sommaroutfits som det ska fotas med i sommar, wiho!!

Men tillbaka till kläderna! Alla plagg är från Bikbok förutom den gulblommiga klänningen, den är faktiskt second hand, urspr. från Nelly! Bikbok här i Göteborg har ett samarbete med Björkåfrihet som är en second hand kedja så de hade massvis med second hand kläder i Bikboks butik, så himla roligt!! Slänger in en bild på trenchcoaten som jag hittade på Monki också, köpte dock inte den men är sugen då jag velat ha en trenchcoat länge hehe. Sista bilderna är outfiten som bars! Ber också om ursäkt att spegeln är så dammig, såg de efter bilderna hade tagits haha, så nu har den torkats av :’)

9 reaktioner till “Ytterligare lite nya vår och sommarkläder”

  1. Sååå fina plagg, vi verkar ha väldigt lika stil, haha! Är på jakt efter en ny jacka till våren, dessa två var ju supersnygga! <3 Och najs att du fyndade lite second hand, jag älskar second hand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *