Vintage in Mykonos

En av favoritplatserna i Mykonos stad var ju helt klart den vackra kyrkan! Blommorna runt dörren och tavlan sen alla fina flaggor, vilken plats!! Och alla dessa otroliga blommor som var överallt?! Ni ser ju den otroligt stora vackra busken/trädet (vet knappt haha) som är över mig på vissa bilder, himmelriket! Vart man än gick i Mykonos så fanns det ju fina gränder.

Passade på att ta lite fashionbilder med denna otroligt fina klänningen som jag köpte på resen hihi. Köpt på Bershka! Skorna köpte jag också på resan och kom på att jag glömde dem i inlägget om allt jag köpte där hehe. De är också från Bershka, älskar det som ni kanske märker 😉 Perfekta bruna klackar (nu har jag ett par svarta, ett par beigea och ett par bruna wiho!) som inte är för höga, såå viktigt då jag är rättså lång och vill inte bli längre haha men älskar klackar!

Har en stooor hög bilder kvar från Mykonos, tog mest bilder där och där var vi också längst, 4 nätter. Så stay tuned på dem<3 Kommer också komma upp massa reseguider på varje ställe som kommer innehålla exakt allt (och då menar jag verkligen allt, restauranger, shopping, boende, stränder, saker att göra, fotoplatser (!!!) m.m) De är jag extremt taggade på själv då jag ääälskar reseguider så hoppas ni också är det xx

28 reaktioner till “Vintage in Mykonos”

  1. Asså, åh ÄLSKAR fanorna! Det blir så himla mysigt och färgglatt. Tänk om vi hade det så snyggt här i Sverige också 😉 Redigerar du mer i Lightroom nu än vad du gjort innan? Vad tycker du om det? Jag bytte till LR från PS (när det gäller själva redigeringen då) för lite över 1 år sedan och är SÅ glad att jag gjorde det!

    Åh tack tack! Det är jättekul att åka på F1 race! Blir tyvärr inte Monza för mig i år (för många Ferrari-fans haha) men kollar det i alla fall hemifrån 😉

    Kram

  2. Men gud vilket drömställe, har aldrig varit där men dit måste jag försöka ta mig någon dag! Nu blev jag plötsligt super taggad på din reseguide, den får jag inte missa:)

  3. Wow vilket drömigt ställe! Så fantastiskt när man lyckas hitta sån här guldkorn till ställen! Kan verkligen förstå att det blev ett favoritställe! Massa kramar 🙂 <3

  4. Sååå vackra bilder <3

    Haha, jag Otto Knows är så bra, hörde låten på radion häromdagen så var liksom bara tvungen att trycka på play 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *