Vera & Cornelius – Elvira & Tim

Hästabstinensen är stor här i Göteborg när jag varken får träffa min älskade Kalle eller någon häst (!!!) när jag annars varit omringad av hästar i hela mitt liv. Skrev ut i en hästgrupp här i Västra Götaland att jag sökte ekipage att fota gratis, det blev SUPERpopulärt så fick bara acceptera några stycken och sätta resten i kö hehe. Vera och Elvira var bland de första som hörde av sig så var och fotade dem för någon helg sen! Superhärliga tjejer och så söta hästar!! Trots att vi hade lite problem med att båda två skulle ha öronen framåt samtidigt så fick vi ändå till några härliga bilder<3 Var så underbart att få träffa hästar igen och även att få jobba lite med kameran.

Ekat lite tomt här då jag haft tre underbara dagar med massor av roligheter. Kommer upp bilder i ett kommande inlägg!! Idag har jag bara tagit det lugnt, inte gjort speciellt mycket. Pluggat, duschat, lagat mat, svarat på kommentarer, kollat Robinson, Maria Wern och Vikings. Imon ska jag till umo på morgonen för att göra den årliga blodtryckskollen, lite segt men måste ju göras givetvis! Sen har jag en föreläsning och ett seminarium sen får jag se vad som händer, ska ju tyvärr regna på eftermiddagen som det ser ut nu. Hoppas ni haft en toppen tisdag xx

10 reaktioner till “Vera & Cornelius – Elvira & Tim”

  1. Men gud, förstår verkligen att det blev så stor efterfrågan, det är ju helt galet hur duktig du är på att fota. Blir alltid lika tagen av dina bilder, kan ju kolla hur många gånger som helst hihi ❤️ Stor kram finis ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *