Veckan i bilder – Lisa på besök och vackra blommor

Nej men måste bara börja med att säga SÅ himla nöjd över min nya kavaj som ni ser på första bilderna<33 Klänningen är också ny! Det andra är gamla plagg men absolut en outfit jag kommer ha i sommar :’) Lisa har nästan precis åkt hem efter att ha varit här hela helgen, har haft det SÅ mys. Ätit massa god mat (i vanlig ordning haha), lagade tryffelpasta med burrata, brunchade och allt! Shopping har den mesta tiden bestått av haha, Lisa måste ju passa på när hon är i storstaden :’) Sen ser ni bilder från en dag när jag och Smilla fikade i fina Seminarieparken, SÅ VACKERT!! Och sen bilder från när jag och Moa var och gick i Rya skog förra söndagen, såå fint där också, magiskt :’)

Nu är jag rättså slutkörd efter denna fartfyllda helg men den har varit helt underbar, helt i min smak<3 Ska sätta på ett avsnitt av Peaky Blinders som jag började kolla på häromdagen, älskar det redan!! Förstår hypen om Cillian Murphy (som spelar Tommy Shelby i serien), otroligt duktig skådespelare och hans karaktär är ju to die for omg<3 Vädret ser ju inte ut att vara någon höjdare de kommande dagarna, gör dock inget, kan jag ta igen lite plugg i lugn och ro haha! Hoppas ni haft en bra helg xx

11 reaktioner till “Veckan i bilder – Lisa på besök och vackra blommor”

  1. Så fina bilder!! Framförallt bilderna på körsbärsträden är magiska! Det är verkligen så fint hur de blommar nu på våren 😍 Hoppas att du får en fin start på den nya veckan!

  2. Pastan såg OTROLIG ut! Mums. Peaky Blinders är för övrigt sååå bra. Kanske min favorit av alla serier jag sett senaste åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *