Veckan genom mobilen

Några bilder från förra helgen också<33 Skämde bort mig med charkbricka, nej men det var så längesen nu<3 Åt brunch med Julia, så mys!! Shoppade lite kläder som ni sett hehe. Var på Blomsterlandet i veckan och köpte några fina blommor, elefantörat köpte jag faktiskt på Willys för 50kr, sånt kap! Träffade Julia en kväll i veckan och gick i lite affärer och åt gott. Kollat mycket Vikings, nej men de är ju SÅ bra! Igår var jag också hos Julia och vi kollade Let’s dance och hade myskväll!

Idag har jag storstädat och fixat lite här hemma. Fixat några inlägg, kollat Vikings och pratat en del med Lisa, i vanlig ordning<3 Imon kommer faktiskt papp upp hit och ska hjälpa mig med lite saker, bland annat att sätta upp tv:en på väggen, äntligen!! Förhoppningsvis ska vi också till Ikea och köpa Billy bokhyllan som är slut hela tiden, dock var det bara 5st kvar nu så jag bara gråt :’) Om vi har tur så kommer de in i lager antingen imon eller på tisdag!! Hoppas ni haft en bra helg xx

8 reaktioner till “Veckan genom mobilen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *