Varm choklad med kardemumma

Idag gjorde jag min älskade varma choklad med kardemumma! Den är så otroligt god och jag älskar verkligen kardemumma. Det enda du behöver är 1 msk kakao, 2 msk ljust muscovadosocker, 1/2 tsk kardemummakärnor, 3 dl mjölk och grädde som topping! Blanda kakao och sockret, mortla kardemummakärnorna och koka upp det med mjölken. Häll över lite av mjölken till kakaoblandningen och blanda ihop det till en smet. Häll sen över resten och blanda, klart!

Hej fina ni!! Ska snart krypa ner i sängen då jag är såå trött, och blir ju aldrig sena kvällar när man börjar jobba kl 06 haha! Idag efter jobbet gjorde jag min choklad ovanför och fotade den. Åkte sen upp till stallet och red Kalle en runda, han var mycket duktig och pigg. Gjorde min egna höstgranola nu ikväll, kommer upp inlägg på den! Blev himla god. Mer än så hinner jag inte med haha! Igår tränade jag äntligen igen efter förkylningen, gick bra förutom att jag fick vääärldens halsbränna!! Aldrig haft så extrem haha, var så jobbigt men kämpade mig igenom. Är så taggad på att komma igång med träningen igen nu!!
Hoppas ni har haft en bra onsdag så hörs vi imon xx

11 reaktioner till “Varm choklad med kardemumma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *