Vamlingbo Prästgård – Gotland

Dags för ett Gotland-inlägg igen!! Om jag hade haft ett sommarställe på Gotland så hade jag heeelt klart åkt till Vamlingbo Prästgård och köpt massor av fina blommor, växter och grönsaker. Så himla mysig och vacker plats!! Tänkte verkligen på mormor när jag var där också, hon hade älskat det! Hon har en superfin trädgård med växthus, massa blommor, grönsaker och frukter. Jag kommer sammanfatta hela vår Gotlandsresa i ett inlägg sen, alltså en reseguide, allt vi besökte, hur vi tog oss runt och priser osv!

13 reaktioner till “Vamlingbo Prästgård – Gotland”

  1. Åh så underbart det ser ut, dit hade jag gärna åkt! Var många många år sedan jag var på Gotland, så måste nog åka dit snart igen känner jag 🙂

  2. Det här ser huuuur fint ut som helst! Hoppas att nästa sommar (eller nästnästa) är mer resvänlig, då vill jag verkligen åka till Gotland! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *