Undrar om Vogue hör av sig

Här har ni ännu en drös med lite porträtt på oss. Eller ja modellbilder får jag ju nästan säga, ha ha haaa nej skämt åsido hahah 🙂 Ironi, min favoritegenskap<3 Dessa är iallafall lite annorlunda än de förra, som ni kan se här!! Tagna hemma hos Lisa, där hon typ har en liten ateljé?? Vet inte riktigt om man kallar det så men en liten utbyggnad från själva rummet. Där det är stora fönster runt om och maassa fina växter, blir så fint ljus där! Så vi försökte leka runt lite där med vår beigea nylonstrumpa på kameran hehe.

Har mer bilder från denna fotografering när vi är ute på ängen så de kommer läggas upp! Kommer lägga upp de var för sig alltså ett med Lisa, ett med Malou och ett med mig. De var ju så himla fashion och bytte outfits och grejer. Jag som då var fullt uppe i att fotografera mestadels nöjde mig med en outfit denna gång. De har också betydligt mer vibe kläder till detta vintage-/retrotemat än vad jag har haha.

10 reaktioner till “Undrar om Vogue hör av sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *