The orange house and Amoudi Bay

När jag ser tillbaka på dessa bilder från Santorini så inser jag hur otroligt magiskt det var! Vi såg så många vackra platser hela tiden, blev chockade över hur fint det var och det blev vår vardag i 3 veckor. Så när jag kollar tillbaka så kan jag knappt fatta att vi har varit på dessa platser. För de var sååå fantastiska!
Vi kämpade också med trapporna ner till den fina hamnen Amoudi. Eller ja vi kämpade mer upp haha, vägrar ta åsnorna, aldrig i hela mitt liv. Blev förbannade varenda gång jag såg turister ta dem, usch! Var värt vårt kämpade får åh så vackert det var där nere.

Jag försökte också mig på en bandana i håret?? Alltså mönstret på den är det finaste, rosa pelikaner, för på Mykonos lever en pelikan, Petros, och han är känd över hela ön. Så tänkte att jag får ju försöka använda denna nu så ni ser den i mitt hår vid några fototillfällen 😉 Hatar tyvärr att ha någonting i mitt hår, eller uppsatt. Vill bara ha det rakt eller lockat haha. Bara för det är så otroligt svårt att styla ibland med min tjocka gigantiska lugg hehe :-)) Men försöker gå utanför min comfort zone ibland iallafall!!

14 reaktioner till “The orange house and Amoudi Bay”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *