Strosa runt i Visby

Obeskrivligt vackra Visby<3 Jag kommer göra ett sammanfattande inlägg med alla tips från Gotland som jag samlat på mig under de nio dagar vi var där! Hoppas jag kan lägga ut inlägget innan sommaren så ni kan ta del utav det om ni planerar att åka till vackra Gotland i sommar.

1 april och solen skiner så fint här i Göteborg, underbart! Tänkte ge mig ut på en långpromenad snart, ska nog ta mig till Delsjön för att få lite rejält med skog och sjö (man saknar ju Karlshamn lite för det, märker hur van man är att ha skog nära sig). Tycker det är så mycket roligare att gå i skog än på asfalt i stan/bostadsområdena hela tiden hehe. Finns ju vandringsleder där och det är också så skönt för då har man en väg man följer och man vet hur lång den är.

Blir inget direkt påskfirande för mig denna påsken. Brukar inte fira jättemycket vid påsk men brukar vara bjudna till släkten på pappas sida och äta påskmiddag och sen brukar det bli den årliga påskutgången meeeen det blir ju inget med det som ni vet hehe. Jag är kvar uppe i Göteborg och får väl äta lite påskbord själv eller något haha, alla kompisar har åkt hem men själv kände jag inte för det, var inte hemma för så längesen. Inget som händer där hemma i Karlshamn ändå och Lisa jobbar hela helgen så hade inte kunnat träffa henne heller</3 MEN jag tänkte iallafall bege mig till biblioteket och plugga både imon och på lördag troligtvis WIHO och verkar bli fint väder hela helgen så får väl åka runt och upptäcka fina promenadstråk haha, forever alone helt underbart :’)

14 reaktioner till “Strosa runt i Visby”

  1. men åhhhh vad trist med noll planer för påsken ): vi firar ju inte heller direkt men ska träffas bara närmaste familjen och äta middag iaf. Annars brukar jag alltid jobba hela påsken men iår blev jag ledig så något får man väl försöka hitta på haha

    (och Ä L S K A R bilderna i vanlig ordning, wow vad jag vill ha sommar!

  2. Underbara bilder, vill verkligen besöka Gotland igen! Jag är också uppväxt med skog och åkrar precis runt husknuten så förstår precis vad du menar med att sakna naturen, haha, det är inte alls samma sak att promenera omkring inne i stan! <3 Glad påsk!

  3. Himla fina bilder! Vill så gärna besöka Gotland!

    Svar: ​Ja, precis. Men om man som företag är mån om djuren så ser jag inte varför man väljer att vara på den kinesiska marknaden. Det finns många företag som klarar sig utmärkt utan djurtester och valt bort Kina som marknad. Jag tycker det är väldigt tråkigt att ett sådant stort företag ska låta djuren lida för att få säljas på den marknaden. Men nu med den (förhoppningsvis) nya lagen I Kina då kan det bli annorlunda. Det återstår att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *