Sommarbilder på Clara och Cortado

Fotade dessa finisar för några veckor sen och blev väldigt nöjd med resultatet, magiskt ljus!! Tog sen ett kvällsdopp i Mörrumsån, underbar sommarkväll!!

Hemkommen från en underbar helg i Göteborg med tjejerna, eller ja kom hem på natten till måndag men idag är jag människa igen haha. Fick inte sova många timmar till måndagen då jag skulle upp vid halv 6 för jobb haha! Men det gick och nu är man igång igen. Kommer läggas upp bilder från helgen, det blev god mat, shopping, Port du soleil och Liseberg, underbart!! Nu ska jag äta en snabbis sen träffa Lisa, vi hörs xx

12 reaktioner till “Sommarbilder på Clara och Cortado”

  1. amen asså SNÄLLA hur kan du få till det så sjukt snyggt?? ljuset och redigeringen 😭😭😭 önskar jag fick till en lika snygg preset men det går banne mig inte 🥲

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *