Sommar i Karlshamn

Sommar hemma i Karlshamn betyder kvällsdopp i massor som ni kan se haha! Myst med Kalle, självklart badat också!! Fotat Clara och Cotten, bilderna blev dröm :’) Ätit massa god mat, varit på roadtrip, loppisar och firat min födelsedag med pizzahäng hemma hos mig<3 Annars jobbas det mån-fre men försöker hitta på massor av roligheter, de är ju sommar!! Ikväll ska vi ut en runda på &Vin, ska bli mys!

Vädret ska vi ju verkligen inte klaga på, såå otroligt varmt! Idag chillar jag bara inne i AC:en för har redigerat bilderna på Clara och Cotten sen även uppdatera bloggen såklart! Tiden bara springer iväg så hinner knappt med haha! Hoppas ni har en bra sommar i värmen så hörs vi snart igen xx

12 reaktioner till “Sommar i Karlshamn”

  1. Åh vilken härligt sommar du ser ut att ha haft hittills! Kan verkligen tänka mig att bilderna med hästen blev otroligt fina, spännande att se! Kram❤️

  2. Det ser verkligen underbaaart ut! <3 Sv: Haha, ja, jag ska också plugga i höst så ser väldigt mycket fram emot det, men i år kände jag verkligen att jag behövde ta lite ledigt innan plugget så jag inte jobbar riktigt lika många veckor som jag brukar! ^^

  3. Åhh verkligen underbar sommarkänsla över alla bilderna!! För mig är sommar att bada i sjöar på kvällarna, så satans mysigt!!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *