Som jag älskar dig, Göteborg!!

Min numera hemstad, älskade Göteborg!! Har väl ändå börjat förstå att det är här jag bor nu och det känns heeelt underbart!! Som jag längtat efter att äntligen kalla mig Göteborgsbo<3 (Ej Göteborgare för känns inte som att jag är det förrän om några år haha!)


Hej alla mina fina!! Nu har det stått tomt här en bra tag men herregud så mycket som hänt sen sist!! De största är väl då givetvis att jag flyttat till Göteborg och börjat studera. Och de har tagit ett tag innan man kommit in i allt så man kan börja få ihop det med bloggen igen hehe. Har nu redigerat alla bilder från Gotland, Österlen, sommaren osv! Så därför har jag väntat med att blogga tills jag redigerat klart dem så inlägg kan komma upp mer successivt! Förhoppningsvis, beroende på hur mycket plugg man har haha!

Jag studerar ju då socialpsykologi på Göteborgs Universitet för er som har frågat. Var lite mycket i början när man skulle komma in i allt, speciellt på distans också! Och att läsa på högskola är ju bra annorlunda än gymnasiet. Har inte pluggat sen 2017 när man tog studenten så man är ju lite ur gängorna. Men tycker ändå det har gått bra och så roligt att läsa något som man verkligen är intresserad av. Vill ni veta mer om det jag läser så säg bara till så kan jag förklara mer i ett eget inlägg!


Och hur trivs jag då i Göteborg? 3h30min från min familj, kompisar och min älskade Kalle<3 Jag trivs verkligen suuuperbra, vetat så länge att Göteborg är ”min” stad så har bara känts så naturligt att flytta upp hit. Fast det såklart är SÅ otroligt jobbigt med Kalle vissa stunder, och med familj och vänner också såklart hehe. Men där har man ändå en annan återkoppling och de kommer upp hit och hälsar på ofta, man pratar Facetime och telefon varje dag osv, de vet att jag flyttat upp hit och varför. Men Kalle, han vet egentligen ingenting och det krossar mitt hjärta, de sista jag vill är att han ska tro att jag inte finns där för honom längre. Det gör jag!! Men inte hela tiden, i den utsträckningen som innan. Mamma facetimar honom nästan varje dag, så hoppas han hör min röst och vet att jag är där någonstans! Men åhh vad jag bara vill slänga mig runt hans hals<3
Jag bokade faktiskt tåg hem den 26-29 september idag, kommer seriöst gråta när jag ser honom. Har som mest varit borta från honom i 3 veckor innan och då när jag ska hem kommer det ha gått 4 veckor, längtar såå efter min forever number one<3

Men ja jag lever loppan här i Göteborg och är SÅ otroligt glad för att jag äntligen, som sagt hehe tjat om detta, bor i samma stad som min Moa igen<3 Alltså vad jag saknat henne och nu gör vi alla de vardagliga sakerna igen som vi drömt om att göra under så lång tid haha! Kommer liksom ihåg när hon skrev när hon flyttade upp för ett år sen, Omg Ida vi måste träna tillsammans när du flyttar upp!! Och nu gör vi det, dröm<3 Trots att vi dör på träningarna<3


Nu måste jag plugga lite och sen sova. Hoppas verkligen ni har haft det toppen den senaste tiden och det kommer komma upp massa roligt här framöver, SÅ mycket bilder!! Måste lägga om bloggens nisch lite nu också för det blir ju fortfarande massor av fotografering men mindre resor och häst (</3) men mer vardag, om att vara student (så massa tips, som pluggtips osv!) och kanske lite mer mode! Så taggad på att lägga upp massa tips om ställen i Göteborg också, turista i min hemstad! Fotat med kameran har jag dock inte gjort sen jag kom upp, men det kommer det också!! Nog med babbel, hörs snart igen xx

17 reaktioner till “Som jag älskar dig, Göteborg!!”

  1. Du verkar ha det såååå mysigt!!! Men fattar Kalle alltså </3 får ångest bara jag tänker på om jag skulle varit i samma situation :'((((((

  2. Åhh Ida!!! Så glad för din skull att du äntligen bor där du känner dig hemma!! Jag vill veta ALLT om det du läser, så du får jättegärna göra ett eller flera inlägg om det! Och längtar verkligen efter dina bilder från Gotland och Österlen :’D

    Kram <3

  3. Åh, vad roligt med ett inlägg från dig! Härligt att du trivs så bra, och sååå himla mysigt och fint du har det! <3 Förstår att du saknar Kalle, snart ses ni igen!

  4. Åååh så roligt att du trivs så bra! 🙌🏻 Mina pluggtips är att hitta folk som pluggar liknande och liknande tider som en själv, blir så mycket enklare då. Men också att verkligen leva studentlivet för det är så roligt och jag kan fortfarande sakna det! Ser så fram emot att läsa om allt spännande du hittar på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *