Sneak peek och nyklippt

Världens bästa kille<3 Som han stått ut med mig idag haha! Kom till stallet vid 09 imorse och åkte hem därifrån vid 21 🙂 12 timmar senare haha!! Fatta ni att jag är så otroligt trött och mör i kroppen nu alltså!!

Började dagen med att duscha Kalle. Sen kom Sharon med tåget 11.19 så hämtade upp henne och sen började vi fixa med Kalle som tog 100 år att torka haha. Vi babblade på som tusan hela dagen så glömde bort tiden heela tiden!! Så himla underbar tjej alltså!! För er som inte vet så har jag och Sharon följt varandras bloggar så länge jag kan minnas och hon har alltid varit en av mina hängivnaste läsare haha<3 Vi bestämde för ett tag sen att hon skulle komma upp och fota mig och Kalle, och jag ska sen ner och fota henne och Soppan :’)

Vi började sen med första fotograferingen. Kämpade med att få Kalles öron framåt, gick sådär asså, envis herre som ni vet 😉 Kom tillbaka till stallet så han fick äta lite och ta en paus. Vi körde till McDonalds för att ha lite mat och babblade på så tiden ruusade iväg. Sen var det då fotografering nummer två. Han var ändå väldigt lugn och fin den största majoriteten av tiden, tills tålamodet tröt i slutet men ändå såå duktig så är så nöjd med honom<3 Har fått se några av bilderna också och de var såå fina!! Ska få alla skickade sen och såklart får ni ju in på Sharons blogg också och kolla på när hon lägger upp!!

När jag skjutsat henne till tågstationen igen så körde jag tillbaka till stallet för att klippa Kalle. Han ääälskade det! Stod och njöt till fullo, han har verkligen längtat efter att bli av med den där otroligt tjocka pälsen.

Nu är jag så trött så jag nästan ser i kors. Blev inte så mycket vila denna helgen, eller ja ingenting meeen I love it och nu kör vi en ny jobbvecka! Inte taggad alls på att gå upp 05.20 imon men så är det haha. Så taggad på att se bilderna och börja redigera lite så stay tuned för dem!! Hörs imon xx (och tack för alla otroligt fina kommentarer jag fått på senaste tiden, ni är bäst<3)

11 reaktioner till “Sneak peek och nyklippt”

  1. Åh så himla mysigt att få fotas sådär tillsammans och så fina ni är. Tänk vilket minne det blir att få ha kvar, helt underbart. Massa kramar 🙂 <3

  2. Åh vad mysigt med häst! Önskar att jag också hade tillgång till ett stall och framförallt tiden! Hoppas på att få bättre balans och plats för sådant efter årsskiftet! <3

  3. Haha Kalle, vilken prick han är alltså <3 Älskar att de kan ha såna personligheter! kvittar nog vilket djur egentligen för minns våra hundar vi haft, så olika och härliga personligheter båda två :'D Även om de är lite småjobbiga så älskar man dom ändå <3

  4. Min får också sådär brungrå färg när han rakas, älskar den 😀 Tror båda var lika björnpälsade också haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *