Sista utav sommaren – Augusti

Eftersom jag var seg med bloggningen stora delar utav sommaren så får ni en liten recap på det som hände efter jag kom hem från Gotland, exklusive Österlen, de kommer i andra inlägg! Men det var utgångar, glamping och grillningar med tjejerna. Mycket strand- och poolhäng för att ta vara på de sista varma sommardagarna. Kvällsdopp och fotografering vid solrosorna. Firade mammas födelsedag och Kalle, som vanligt väldigt skeptisk, ute på promenad<3 Och ett sista restaurangbesök med familjen innan jag flyttade upp till Göteborg! Märker också att jag har öppen mun med tungan ute på alla bilder utom en?! Vad störigt hahah

8 reaktioner till “Sista utav sommaren – Augusti”

  1. Svar: Åh tack vad glad jag blir! Älskar att pyssla med sånt, och ljuslyktorna går ju att ändra senare i vinter med! 🙂
    Måste bara säga, vilka fantastiska bilder!! Kram till dig

  2. Fina härliga bilder! Hahah när du sa det där om tungan var jag tvungen att scrolla tillbaka och kolla på alla bilder igen 😅😂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *