Sista dagarna med Kalle, flytt och min lägenhet!

Nej men hallå!! Nu var det längesen igen haha :’) Men ja det har ju varit fullt upp med flytten samtidigt som plugget har varit igång och nu har vi tenta tills på onsdag. Men! Nu bor jag iallafall på riktigt i min favoritstad Göteborg<3 Har tyvärr inte så många bilder att visa än då jag endast har typ en möbel, min säng. Soffan är beställd men kommer inte förens vecka 16, love life :’) Men pandemin ställer till med leveranstiden tyvärr.. väntar på några möbler från Ikea då dem varit slutsålda, ett vitrinskåp och en spegel. Sen vet jag i stort sett alla möbler jag vill ha och ska beställa meeen alla de är slut i lager haha. Så ja! Så ser det ut just nu men det är ingen jättestress då jag ändå inte får min soffa på ett tag och den är ju typ det viktigaste ändå, när den kommer på plats börjar det mer kännas som ett hem.

Ovanför får ni annars se de sista dagarna jag hade med Kalle innan jag flyttade<3 Vi var ute på mysiga ridturer och promenader där han fick gå löst och var så lycklig<3 Några bilder på kvällsljuset i min lägga, älskar min fina färg på väggarna. Blir kanske inte riktigt rättvis på bild men ja ni kommer få se mer utav den! Obligatorisk äggmackefrukost! Och ändå nöjd med min uppsättning på bordet, har ju blivit ex antal pengar spenderade på inredning mm :’)

Träffade äntligen min Moa igår och vi gick på en fin retroloppis och i några andra butiker, sinnes vad mycket man måste köpa som man kommer på efterhand haha. På kvällen anslöt sig Julia och vi åt god mat för att sen ha mellomys! Blev dock inte så mycket mello då vi bara satt och pratade, hade ju så mycket att ta igen! Var så himla roligt<3 Fick fina tulpaner av Moa också och idag fick jag ett blombud utav pappa för alla hjärtans dag. En sak som han gör varje alla hjärtans dag till oss i familjen, och blev så glad att han även gjort det till mig nu när jag inte bor hemma, tack bästa<3

Nu har jag babblat på bra mycket så tänkte avrunda. Efter tentan på onsdag så har vi bara en introduktion inför nästa delkurs på fredag sen är vi faktiskt lediga v8 så det ska bli skönt! Kan jag fokusera på läggan till 110%. Ni ska få se den så snabbt som möjligt, men som sagt så är det inte så mycket att visa då jag inte fått några möbler än hehe. Men ni ska få följa utvecklingen<3 Har ju massa inlägg redo till er också men tiden räcker inte till ibland, hoppas jag är på banan som vanligt snart igen! Hoppas ni haft det toppen så hörs vi xx

9 reaktioner till “Sista dagarna med Kalle, flytt och min lägenhet!”

  1. Wow vilka underbara bilder! Älskar ljuset du får till i dina foton, brukar du redigera eller är du bara grymt bra på att hitta rätt ljus? <3

  2. Härligt att få ett ordentligt hejdå med sin häst & skönt att du trivs i din lägenhet. Hoppas även att det går bra med din tenta 😀
    Kan relatera till att man inte hinner med bloggen då vi tar stora beslut gällande framtida boende, jag skriver min C-uppsats och vi har en 1 månads bebis här hemma. Tiden räcker då inte till som jag önskar hehe…

  3. Ååh så mys😍 Hade samma problem när jag flyttade att soffan hade sjukt lång leveranstid. Kändes ordentligt som ett hem först när den var på plats haha!
    Hur blir det med Kalle nu när du flyttar? Följer han med upp eller kommer du ha någon medryttare på honom om han stannar?😘

  4. Blir helt lycklig av att läsa att du flyttat och bor i din favoritstad. Är så taggad på att se mer och få följa med dig på den här resan. Förstår att uppdateringen blir sämre när du har fullt upp men jag är redo för att läsa och följa med dig när du uppdaterar! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *