Senaste tiden i bilder och lägesrapport

Senaste tiden har bjudit på ett regnigt gbg (det börjar nu hehe) så fick inviga en av mina nya regnjackor<3 Vi har varit på bio!! Var ett år sen sist och åh vad man saknat det. Nästa är redan inbokad, givetvis No time to die, så taggad!! Tyvärr blev man sjuk där på ett hörn och tiden spenderades inne med chai latte och Grease på tv bland annat. Jag blev bättre och testresultatet kom, ingen corona wiho! Så jag och Smilla gick ut en runda och hamnade på en bar. Har broderat, varit på loppisrundor och gjort världens godaste glass!! Jag och Smilla var på quiz i tisdags, superroligt trots att vi kom sist haha nej men så svåra frågor, skyller på att de var vår första gång :’) Sist men inte minst har jag fått hem min nya tavla och jag älskar den! Gör sig perfekt i köket<3

Det var lite blandat från den senaste tiden! Skulle ge er en lägesrapport också om vad jag gör just nu, eller jag vet inte om jag har hunnit skriva att jag skulle ge er det? Har iallafall tänkt på det så tar det lite snabbt här nu haha! Jag skulle ju egentligen ha pluggat just nu meeen kom tyvärr inte in på kurserna jag sökte.. blev ett missförstånd gällande allt för den kursen jag utan problem skulle komma in på tog bara in 4 stycken ur de urvalsgrupperna jag var med i denna termin?? De brukar ta in sammanlagt 25-30 stycken (inga kvar på reserv) men denna gången tog de bara in sammanlagt 8 stycken (och en del kvar på reserv). Så jag var väldigt lack, om jag hade vetat de kanske jag hade safeat med en till kurs men ja.. var väääldigt nära på att komma in på Psykologikursen också, vilket jag aldrig hade trott för den är SÅ svår att komma in på. Så ja just nu söker jag lite jobb för att bara jobba några månader för jag ska ju läsa till våren igen. Antagningen har precis öppnat för vårterminen så hoppas jag kommer in på det jag söker då, om man kollar på statistiken så ska jag det.. men den kan man ju inte alltid lita på haha :’) Jag hoppas ni har det toppen så hörs vi snart igen xx

4 reaktioner till “Senaste tiden i bilder och lägesrapport”

  1. Vad tråkigt att du inte kom in i kurserna du sökte, men jag hoppas och håller tummarna att du blir antagen till dom kommande på våren. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *