Senaste från mobilen och lägenhetsvisning!!

Har inte delat med mig av de senaste bilderna från mobilen på ett bra tag så här har ni dem! Mycket mys med Kalle då vi äntligen fick lite snö och sol och det var sååå himla underbart ute! Helt magiskt<3 Pappa har gjort lyxmiddagar här hemma med 3-rätters och ätit bland det godaste, hjortronglass med västerbottenost! What tänker säkert många, det tänkte jag också när papp förklarade efterrätten haha men WOW så otroligt gott!! Träffat en hundvalp vid namn Buster, kommer upp bilder på honom från kameran också! Jag och Lisa har varit iväg på några små trips med lite shopping och loppis. Måste visa allt jag köpt, säger detta varje gång jag köper något nytt men jag glömmer alltid att fota det så det blir inte att de läggs upp, MÅSTE bli bättre på det!!

SÅ otroligt skönt då det börjar ny kurs imon! Eller ja, blir onsdag för oss då våra föreläsningar/seminarium osv bara ligger på typ ons, tors och fre haha :’) Så taggad och kommande kurs blir Genusvetenskap!! Så spännande och skönt med nystart. Men imon ska dock jag och papp upp till Gbg på några lägenhetsvisningar!! En har jag blivit helt kär i, en drömlägenhet för mig.. så får se hur den känns i verkligheten, om jag blir lika kär då! Så wish me luck så får vi se de kommande dagarna vad som händer hehe.. :’) Ska fortsätta kolla på Farmen nu så hörs vi xx

6 reaktioner till “Senaste från mobilen och lägenhetsvisning!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *