Palmehuset i Köpenhamns botaniska trädgård

Ursäkta mig men DENNA PLATS?!? Påväg ner med tåget till Köpenhamn så gjorde jag en snabb sökning på Pinterest och hittade lite reseguider gällande Köpenhamn och även de mest fotovänligaste platserna (ÄLSKAR såna inlägg hehe). Nyhavn var såklart med på den listan men även Palmehuset som då ligger i Köpenhamns botaniska trädgård. Kostade ungefär 86 svenska kronor i inträde och då fick man även gå in i Fjärilsväxthuset. Dock skippade vi det då det var så lång kö och för att jag redan har varit på ett extremt mycket större fjärilsreservat i Mexiko hehe.

Som ni ser på bilderna så var det ren magi! Hade också turen att solen tittade fram och lyste så otroligt fint genom glasen. Helt KÄR i de två trapporna där inne också, alltsåå!! Kan säga att det var extremt jobbigt att inte ha riktiga kameran med sig och ja, en kompis (Isak var inte jätteglad på mig i slutet hehe) som kunde fotat mig i massa fina outfits haha, wow vilka bilder det skulle blivit :’)

Om ni ska till Köpenhamn, missa för tusan inte Palmehuset som ligger i den botaniska trädgården, värt varenda öre, tipstipstips!!

17 reaktioner till “Palmehuset i Köpenhamns botaniska trädgård”

  1. Gud såå fin bilder! Förstår att de var fantastiskt att gå in där! Och så fin du är,jättesnygg outfit! Vilken miljö 😍❤️

    1. Ja det är dem verkligen!! Haha och jo, det var lite varmt där inne, speciellt högst upp i det stora då värmen stiger haha! Var lite olika temperaturer i dem så det funkade, skönt att komma ut dock! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *