Outside my comfort zone

Det jag shoppade i lördags! Köpte faktiskt ett par raka jeans! Kors i taket då jag aldrig har burit något annat än superskinny jeans. Tycker dock alla andra jeans är supersnygga och ville gå utanför min comfort zone lite. Så hittade ett par supersnygga på Only! Sen är tröjan och jackan (den är inte heller så mycket min stil egentligen men tyckte den var så snygg!!) från Gina Tricot. Solglasögonen också från Gina, de bara låg där så fint för en liten peng så slog till så jag har ett par cateye, spara dem till våren/sommaren nu haha!
I inredningsväg blev det lite höstiga saker från H&M Home. Pumporna är från Ica Maxi haha! Ska visa sen när jag dekorerat klart rummet, har massa ideér hehe.
Såklart min fina iPhone 11 Pro Max också, testat att ta massa bilder med den idag. Älskar vidvinkel-funktionen! Blev så söta på Kalle haha :’)

Sitter och kollar på Barncancergalan nu och JLC tog precis hem Barnets pris, åh bästa<3 Gråtfest är det också, så otroligt hemsk sjukdom. Så fint att denna galan finns<3

12 reaktioner till “Outside my comfort zone”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *