Orangeriet Hoby Kulle Herrgård

Har ju fortfarande inte delat med mig utav bilderna på orangeriet på Hoby Kulle! Så nu tyckte jag det var dags haha. Här kan ni se första inlägget om Hoby Kulle Herrgård. SÅ himla vackert ställe! Tyvärr inte hunnit bo där en natt än men ätit i deras orangeri och gått i deras antikbutik har jag iallafall hunnit med!

Hoby Kulle Herrgård ligger här nere i Blekinge i Bräkne-hoby på Hobykullsvägen 7. Det är ett Bed & breakfast men man är också välkommen att äta lunch eller fika i deras vackra orangeri! Sen har de även en antikbutik. Det är också hundvänligt i orangeriet och ett av rummen!

20 reaktioner till “Orangeriet Hoby Kulle Herrgård”

  1. Så utrolig fine bilder, wow! Og det så jo veldig mysigt ut. Kanskje får kjøre innom og prøve en fika der når vi skal nedover mot Skåne igjen 🙂

  2. Men gud vilken fin uteservering i ett glasrum sådär! Blir ju att man är ute och inne samtidigt nästan hihi! 🙂 Tänk att sitta på ett sånt ställe när det regnar, mysigt!

  3. Men skojar duuuu vad fint!! Åhhh, önskar att det låg närmre hehe, men ska helt klart försöka komma ihåg det här ifall jag någon gång är i närheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *