NY DESIGN! Höst 2019


För över musen för att se förra designen


Wihooo! Ny design!! Äntligen kunde jag sätta mig med den. Asså veckorna bara swishar förbi och känns som att jag inte hinner någonting på vardagarna?? Därför har bloggen fått vara lidande denna veckan, har helt enkelt inte hunnit med den tyvärr</3 Men denna helgen är en rejäl blogghelg och har nu fixat en ny design och ska fixa massa inlägg! Har så många på G och i lager, bilder osv men inte haft tid att färdigställa dem liksom. Men det ska ändras på nu!
Jag hoppas ni har haft en toppenvecka och får en superbra helg xx

Vad tycker ni om den nya designen? Något som ser konstigt ut för er? Föredrar ni den förra eller denna designen mest? Tala gärna om varför!!

[yop_poll id=”1″]

16 reaktioner till “NY DESIGN! Höst 2019”

  1. Godmorgon vännen <3 Det är så underbart när man får tid över så man kan hålla på massor med bloggen. Gud så fint det blev, den nya headern blev toppen. Massa kramar 🙂 <3

  2. ÅH så fin nya headern var! Ja, det är alltid trist då vardagarna har man så fullt upp med att man inte hinner med sin blogg, känner väl igen mig. Hoppas att du ändå fått en fin vecka <3

  3. Så snygg! Stilren, men ändå inte tråkig utan där händer fortfarande något! Har också modifierat min nuvarande men behöver en ny header innan jag byter design 😉

    Sv: Tack, tack så himla mycket! Jag tänkte faktiskt på det, att fota dig och Kalle alltså. Så fort du skrev att du ville ha lite höstporträtt tillsammans, men så tänkte jag att du kanske inte alls skulle tycka den idén var bra, haha. Jag hade gärna ställt upp om det hade löst sig med dag och tid. Jag har ju tyvärr ingen bil att tillgodo se mig med så måste kunna ta tåg eller buss upp till dig. Men skriv gärna om du vill, för jag kan absolut ställa upp! 😀

    Kram

  4. Alltså åh, hur fin blev den inte? Är så impad på vad duktig du är och vad du kan, så en aning avis är man ju hahah! Kommer inte ens i närheten att va och bli så duktig :’D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *