NY DESIGN 2021

Om ni kolla via en mobil nu så ser ni inte någon speciell skillnad på designen förutom bilden längst upp! Kolla på en dator för att få se den nya designen på ”riktigt”<3

Ni kanske har märkt att min blogg legat nere något dygn eller så, det är givetvis för att jag har designat om den! Kändes som att det var dags för en förändring med lite nya bilder och så. Hade lite problem med bilderna i sidomenyn gällande inläggen som ligger där, längst ner under Kategorier/Arkiv. Ser ni de bilderna som ska tillhöra inläggen? Testat på lite olika datorer och på en av dem så syntes inte bilder så vet inte om det är datorn de är fel på haha.

Märker även hur okunnig man egentligen är när det kommer till html, css osv haha :’) Trodde man kunde en del och har ju designat miljoner designer känns det som, men i WordPress gör man ju det från ruta 1, alltså 300 gånger svårare!! Om man kollar via en iPad så är headern väldigt liten, jobbar på hur jag ska lösa det men åhh responsiv webbdesign är inte min starka sida minst sagt.. men ville öppna upp bloggen för er nu igen för den funkar ok via dator och iPhone vad jag ser iallafall. Säg mer än gärna till om något ser konstigt ut eller inte funkar!! Har nämnt detta innan men nämner det igen, om ni inte använder er utav en Mac så kan både kvalitén på bilder och typsnitt se lite pixliga ut. Mac använder sig utav dubbel så stor upplösning och vissa andra datorer klarar inte av det. Därför Mac är så populärt bland just fotografer, bildkvalitén är outstanding!!

Vad tycker ni om den nya designen annars? Har helt ärligt varit lite kluven.. men tror ändå jag blev nöjd nu till slut hehe. Hoppas ni får en underbar lördagskväll<3

15 reaktioner till “NY DESIGN 2021”

  1. Jag tycker din design blev väldigt fin, jag ser även bilderna i menyn 🙂 Älskar WordPress! Kommer aldrig gå ifrån det. Det tar tid att pilla runt i saker tills man lär sig, men när man gör det så ser man alla alternativ man kan använda 🙂 Ha det gott! Mkt fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *