Närsholmens fyr och ett vallmofält

När vi drog oss mer sydost på Gotland besökte vi Närsholmens fyr och såg även ett stooort vallmofält på vägen dit så var tvungna att stanna! Var flera andra som gjorde det också hehe. Var iallafall väldigt vackert, både fyren och vallmofältet<3

Vilken fartfylld dag! Känns som att jag har varit överallt förutom hemma haha, men har prickat av massor, så skönt! Var en snabb tur i stan och sprang några ärenden, hittade även ett skärp som jag varit på jakt efter och blev också en liten väska hehe. Måste vara shoppingförbud på kläder, accessoarer och skor nuuu!! Har ju fortfarande inredning som ska köpas och betalas och det är prio ett haha :’) Kom hem och åt lite snabbt för att sen springa några ärenden på Backaplan bland annat cykla till Blomsterlandet<3 Köpte tre växter där, såå fina ni får se bild sen i kommande inlägg! Willys hade faktiskt superfina elefantöron så blev en växt där också. Nu måste jag bara klä in mina fönsterkarmar i vit dekorplast så de blir redo att inredas! De är i svart sten men det går inte med min vibe i läggan hehe. Har planterat och fixat nu hela kvällen sen blev det en sen middag. Ska kolla klart på avsnittet av Vikings nu sen sova, hoppas ni haft en bra onsdag xx

6 reaktioner till “Närsholmens fyr och ett vallmofält”

  1. Måste också prioritera lägenheten nu med inredning och massor av smått och gott som ska fixas.. Och håller på att inreda min uteplats nu också, längtar så till våren och sommaren!!! Tycker iof det är jättekul att lägga pengar på inredning och så men så har jag också hästen och mig själv jag vill köpa saker till haha! synd att man inte är miljonär 😉

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *