Mörka höstbilder på mig & Kalle

Solen lyser (haha) med sin frånvaro här i Karlshamn just nu så fick bege oss ut och fota några höstbilder utan sol (!!) Brukar alltid vilja ha lite solljus men det ser bättre ut med vädret nästa vecka så ska försöka ut och fota några mer då kanske! Mörkare bilder brukar ju direkt inte vara min starka sida men en mörkare redigerade passade bättre här också tyckte jag! Kalle är ju bra vacker<3 Och bilder har ju solklart bästa Lisa tagit<3

Hej allesammans!! Mina rutiner finns inte när jag är hemma i Khamn asså haha! Gör allt och ingenting känns de som :’) Kommer upp ett inlägg om vad jag haft för mig här hemma, bilder från mobilen osv så snabbt som möjligt! Så ni får en liten catch up<3 Just nu har jag haft lite höstlov, efter hemtentan som lämnades in i tisdags! Nästa kurs drar igång på tisdag så då är det tillbaka till plugget. Det är lite oklart om jag åker upp till Gbg på tors eller fre, eller om jag stannar här över helgen också. Restriktionerna som Stockholm, Västra Götaland och Skåne har fått är ju mindre roliga och vi vet inte om det blir flera.. så ja vi avvaktar med det! Hoppas ni har haft en bra helg xx

11 reaktioner till “Mörka höstbilder på mig & Kalle”

  1. Åh riktiga höstbilder!! Så fina, redigeringen är helt perfekt också!!

    Träffade Soppan för första gången idag på 14 dagar (har ju haft corona) o asså som jag saknat henne!! Är riktigt impad över att du klarar av att bo i en annan stad än Kalle 😮

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *