Mini blueberry pie

Plockade som sagt lite blåbär häromdagen som ni såg här på bloggen. Så slängde ihop dessa mini-blåbärspajerna som var lite mer hälsosamma. Hade bara blåbär i botten sen en smuldeg på havregryn, keso, vaniljpulver, kokossocker, kanel och kardemumma. Penslade lite kokosolja på toppen också för extra krisp och Propud vanilj till som vaniljsås typ (man kan inte äta sin paj utan något vaniljigt till, går icke!!). De blev ändå väldigt goda, man kände att de var hälsosamma haha, inte den vanliga smulpajen liksom 😉 Men ja tyckte om dem och superenkelt att göra! Keso är ju bland det godaste, ska ta ännu mer i smuldegen nästa gång hehe.

Dessa bilderna är nog mina favoritmatbilder på länge, älskar redigeringen. Och några som har frågat om före/efter bilder också, speciellt på bilderna från resan och det kommer! Har maaassa bilder jag vill dela med mig av, där redigeringen har gjort så att bilderna blivit ren magi hihi.

13 reaktioner till “Mini blueberry pie”

  1. Men åhh, jag har inte vart inne på din blogg på länge faktiskt för jag har helt enkelt glömt av den men nu ska jag börja följa den igen. Sååå kul och se hur mycket du utvecklats sen sist jag var inne här 😍

    1. Haha åh så roligt!! Tusen tack! Så glad jag blir :’D Och kan inget annat än att säga detsamma!! :’)

  2. Vilka fina bilder och vad gott det ser ut! Perfekt tips får sådana (jag själv) som älskar sötsaker men vill ha nyttiga alternativ att fika med ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *