Mina sju senaste dagar

En extrem bildbomb från den senaste veckan! Förra helgen åt jag och Smilla på Egg & Milk, supergott som vanligt! Gick på stan lite och kollade i fina butiker. Hade sen mellohäng på kvällen med Smilla och Anna, spelade också Singstar!! Nej men asså snälla så roligt det var, som man saknat det<3 På söndagen tog vi en trip till bland annat Systrarna Grene, bästa butiken och ni ser vad som köptes ovanför. Och ja jag fixade påskris extremt tidigt men det piggar ju upp, snart slår körsbärsblommen ut också :’) Lagade god halloumipasta med Smilla och fick äntligen några av mina möbler!! Ni ser sänggaveln och lite utav soffbordet, ni kommer givetvis få se mer sen<3 Soffan har inte kommit än så därför soffbordet står inne i ett hörn haha! Idag hade jag ett långt Facetime med min fina, saknade honom så det gjorde ont igår så var så skönt att få prata med honom länge idag, han mår så bra så<3

9 reaktioner till “Mina sju senaste dagar”

  1. Älskar att kika in här och se dina vardagliga bilder! Måste bli bättre på att ta såna bilder själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *