Mina mål 2021

Dags för nya mål till 2021! Men innan vi går in på dem tänkte jag först utvärdera förra årets mål. Blev ju minst sagt ett annorlunda år men vi får se vilka mål jag ändå lyckades pricka av.
(x) Göra en stor resa – Ja det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt där. Planen var roadtrip i USA från SF till LA men corona kom i vägen men vi gjorde ändå en stor resa på hemmaplan till Gotland<3
(/) Flytta – Här blev det ju inte heller riktigt som vi hade tänkt haha! Jag flyttade, sen kom det en enorm coronavåg igen så kom hem tidigare än tänkt till jul och så, sen har jag stannat här hemma då jag inte heller trivdes i mitt boende där uppe (inneboende) och också för att man inte kunde göra någonting pga corona. Eftersom jag var inneboende skulle de också betyda att jag skulle sitta fast i ett litet rum på fyra väggar och det fick jag ren panik av. Men jajo halvavprickning på denna haha!
(x) Komma in på de kurser jag söker till i höst – Avcheckning på denna! Kom in på det jag ville och har även kommit in nu till vårterminen!
(x) Ta vara på min tid med Kalle – Check på denna med trots att jag nu har varit hemma ett bra tag här haha. Så hann knappt lämna honom riktigt för att sen komma tillbaka till honom haha<3 Men jo jag tar vara på varenda minut med honom, mer än jag någonsin har gjort innan.
(x) Försöka hålla igång bloggen på en ”lugn nivå” – Med detta menade jag att jag inte skulle bli stressad av bloggen och blogga när jag känner för det och har tid. Och det tycker jag att jag har lyckats med! Vill bara att bloggen ska vara kopplad till lycka inte stress<3
(x) Ta vara på tiden med mina tjejer – Check på den också! Vi har hittat på massor av roligt och ja nu har jag som sagt varit hemma ett bra tag haha.
(x) Hälsosam kropp och mående – Tycker jag lyckats hålla igång träning och bra matvanor större delen av året. Träningen har fått lida lite pågrund av corona, restriktionerna ang gym osv.
(x) Fota mer (speciellt självporträtt/porträtt) – Absolut check på denna! Aldrig fotat så mycket självporträtt eller porträtt!! Efter sommaren har jag varit lite sämre på fotandet då plugget drog igång och sen corona gånger tusen.

Ett mål för oss alla – återgå till en normal vardag med kontroll över covid-19

Covid-19 kommer aldrig försvinna, det kommer vara ett virus där ute som alla andra coronavirus är. Men! Nu när ett vaccin har kommit så hoppas vi att vi kan ta kontroll över detta hemska virus och återgå till en normal vardag igen. Det är verkligen en DRÖM om 2021 kan bjuda på en normal vardag igen.

Flytta på RIKTIGT

Vi letar för fullt efter nytt boende i Göteborg och hoppas verkligen vi hittar någon bra så snabbt som möjligt! Har varit redo att flytta ifrån Karlshamn i en evighet så väldigt tråkigt att corona skulle ställa till det men hoppas vi löser det de kommande månaderna<3

Gå minst 8000-10000 steg per dag

När jag flyttade ifrån Karlshamn, slutade jobba på sjukan och slutade ha Kalle varje dag och började plugga (på distans dessutom!) så mådde min kropp skit för den inte fick gå sina steg varje dag. Absolut att jag tränade 3-5 ggr i veckan men behöver stegen också så det är ett mål detta år, försöka hålla uppe stegen!

Göra bra ifrån mig i plugget (KÄMPA)

Verkligen kämpa med plugget och göra så bra ifrån mig som jag kan!! När jag verkligen vill något så går jag in för det 110% och det vill jag försöka göra med plugget enda tills slutet!

Försöka publicera minst 150 inlägg

Blev inspirerad av Beatrice att ha något inläggsmål som hon hade förra året! Så tänkte köra 150 stycken som hon också hade. Publicerade 119 inlägg detta året så kände att 150 blir ett bra mål, får se hur det går hehe.

Skaffa en syskontatuering med Isak

Asså say what!! Isak fyller äntligen 18 och jag har babblat om denna syskontatuering i 100 år känns det som nu. Haha nej men seriöst jag är ju då också SÅ otroligt rädd för allt som har med kroppen att göra, vare sig det är blodprov, frysa ett födelsemärke eller en tatuering<3 Kommer antingen svimma osv men ja, wish me luck :’)

Aldrig ta Kalle för givet, alltid ta vara på varenda minut med honom

Han är det viktigaste jag någonsin kommer ha och nu när jag (förhoppningsvis) flyttar på riktigt så är det ännu viktigare att jag är med honom till 100% när jag är hemma här i Karlshamn. Ingen, verkligen ingen, kommer någonsin vara lika bra som honom. Han kommer för alltid vara mitt allt.

9 reaktioner till “Mina mål 2021”

  1. Bra jobbat med målen förra året! Och jag hoppas innerligt att det kan återgå snart till det nästan ”normala” igen. Hoppas vaccinationen går fort och kurvan vänder snart! 🙂 ha en fin start på veckan! KRAM!

  2. Måste säga att du klarade målen ganska bra trots en pandemi. Och dina nya mål är ju superbra, älskar att du vill göra en syskontatuering!! 😍 och så kul att jag kunde inspirera dig!! Tror du kommer klara det superbra! ❤️

  3. Vilka underbara mål. Spännande med pluggandet, jag är precis lika dan på den fronten ( vill jag något så ger jag allt). Lärde mig dock i höstas att det finns en gräns. Men jag vill fortfarande ge allt, så jag vet inte om jag lärde mig jättemycket egentligen haha. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *