Min vecka 37

Några bilder från min senaste vecka. Kalle hälsade så fint på mig i måndags när jag kom till stallet. Pappa kom hem med min drömbil (<3333) för han ska byta bil snart och jag hejar på denna Maserati något oootroligt!!
Mormor skickade ett sms om att komma upp och äta rotmos då jag för någon vecka sen skickade och frågade om det snart var dags, godaste ju!

Blev ett spontanköp på nya iPhonen när den släpptes i fredags haha.. nej inget spontanköp, visste inte riktigt vad jag höll på med men dealen var rättså bra på Telenor så tänkte what the heck :-)) Min är två år gammal nu och börjar ge sig mer och mer på några punkter så det är dags.
Blev också att jag spontanköpte några nya Sims då jag plötsligt fick feeling för att spela det haha, så gav mig in i min lillebrors gaminghörna, tur han har så bra dator och allt så kan jag spela det jag vill där 😉

Var sånt mysväder i lördags när jag var hos min fina så blev några bilder. Förstår INTE hur man kan vara så vacker nej!! Och sen sist men inte minst, spontanrunda på Rusta och gjorde av med ännu mera pengar.. så nuuu blir det förbud för mig ett tag haha. Fixade även till min skrivbord lite och postern kom upp från BGA.se som jag samarbetar med. Ni får 25% med koden idanilssonphoto25 tills den 29/9 på posters så in där och kika!!
Fixat nya patroner till skrivaren nu också så ska äntligen få upp bilder på mitt galler också, kommer bilder på hela mitt skrivbord i veckan!!

Idag är det måndag och fått otroligt mycket gjort på jobbet för att vara en måndag haha.. ska snart upp till Kalle och gå en runda med honom sen funktionell styrka ikväll vid 19!! Hoppas ni haft en toppenhelg xx

14 reaktioner till “Min vecka 37”

  1. Haha jag ÄLSKAR Rusta, kan gå där och kika i evigheter så förstår att det kanske är lite svårt att hålla sig ifrån allt :’D Fattade inte förrän idag att nya Iphone kommit ut, hade inte en susning men blev himla sugen nu eftersom jag snart borde ta tag i och köpa en ny! KRAM <3

  2. Hahahaha fick panik när jag läste att du ”spontanköpte” nya iPhone 11, så dyr! Hade iofs själv behövt en ny pga min 7a är döende men nä, det blir först när den vägrar att fungera haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *