Min vecka 35 – Sommarbukett, afterwork och spelkväll

Mycket mysig sommarvecka har det varit!! Sommaren har ju verkligen kommit tillbaka och det har varit riktigt härligt men jag är såå himla redo för höst så hoppas den snart är på igång på riktigt hehe. Iallafall får ni se lite mer bilder på mitt fina slagbord, väldigt nöjd<3 Ätit ute med Julia, fikat med Smilla (Upptäckt chai latte, HUR kan jag missat, har alltid trott att de var kaffe i det?! Kommer leva på det i höst/vinter<3) och varit på det mest magiska självplocket av blommor!! Wow wow wow!! Kunde ej tro mina ögon så vackert det var<3 La casa släpptes i fredags!! Såg alla avsnitt direeekt och det var så många känslor, bästa serien i hela världshistorien. I fredags var det AW med tjejerna, så himla mys!! Och igår hade vi lite spelkväll hos mig, fantastiskt! Det har ju också varit EM i hoppning där Peder ändå tog en bronsmedalj, vem är som honom!! Legend<3 Hoppas ni har haft en bra vecka så hörs vi xx

7 reaktioner till “Min vecka 35 – Sommarbukett, afterwork och spelkväll”

  1. Underbart med självplockning av blommor🥰. Den serien diggar jag också, men måste säga att dom två senaste säsonger inre riktigt lever upp till spänningen dom tidigare bjöd upp. Funderar på att börja om från början, ibland upplever jag att intresset svalnar lite när det går så pass lång tid mellan säsongerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *