Min vecka 33

Inte så jätte händelserik vecka faktiskt, först gången på länge då jag hållit igång i 3 månader känns det som haha! Ridit min fina polle och firade mammas och min födelsedag (min i efterskott) litegrann i tisdags med pizza och supergod nutella semifreddo. Fick upp Felicia på hästryggen wiho!! Även ridit två pass med Linnea men helt glömt bort att fota där. Träffat Isaks flickväns nya kattunge, Sture, såå himla söt asså! Inte lätt att fota den lilla krabaten dock, aldrig stilla haha. Sen lite mys från igår då jag renbäddade och grejade. ÄLSKAR faktiskt att hösten är på ingång och tände massa ljus och lyssnade på höstlista på Spotify. Ösregnade ute också, helt underbart haha! Otroligt lugn helg, inte gjort någonting nästan, SÅÅ skönt ändå. Dessa helger behövs också! Fixat klart massa inlägg till bloggen så det är superskönt.

Denna veckan är det fullt ös med EM i hoppning, så taggad! Drar igång på onsdag, nu är det dressyr och det är inte min grej hehe. Även träffa Malou och Lisa för att diskutera en kommande ……?? Ja ni får hålla ut lite till innan jag berättar.. 😉 Helgen är oklar änsålänge, några planer dyker väl upp! Måste ut och plocka blåbär kom jag på nu innan det är försent haha! Prickat av väääldigt många grejer på min summar bucket list, är såå nöjd! Kommer en recap på den i början av september. Hoppas ni har det toppen och tusen tack för alla fina kommentarer om bilderna från resan, blir sååå glad xx

13 reaktioner till “Min vecka 33”

  1. Dressyr måste vara det tråkigaste att kolla på. En häst går bra men det är ju ingen spänning i de hela. Hoppning däremot, ojoj då får man nästan stänga av för det är så spännande xD

    1. Haha åh herregud ja! Jag bara somnar :’) Sen tycker jag inte det är ”riktig” dressyr, ser hellre att dem tar av all utrustning och kör löst, det är vackert att se! Inte alla dessa betslingar osvosv, menmen tyvärr är det så och har varit i fleeera år så det fortsätter väl, dock börjas det mer och mer om att det ska tillåtas bettlöst på dressyr så hoppas det händer! 😀 Hoppning däremot ja är ju sååå spännande, man hoppar ju själv i soffan, otroligt jobbigt att kolla på egentligen haha :’)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *