Min vecka 27

I fredags hade jag och Lisa en härlig picknick i Grammahagen som ligger i Sölvesborg. Hade köpt massa gotte och köpt från Ritz, magiskt! Vädret blev tyvärr sämre och blåste rättså mycket när vi begav oss. Vi åt glass och var inne i stan en dag. Uppe hos mormor och morfar en dag och sen lite bad vid Galtsjön, barndomsminnen! Utgång med tjejerna i lördags och en bild på Kalle från i söndags när jag och Lisa hade ridit<3

Denna veckan är det inte så mycket bokat. Vädret är ju, som nog ingen har missat, rättså tråkigt just nu. Blåsigt, regnigt och inte så varmt. Men ja, jag får inte semester förrän v30 så hoppas verkligen det har blivit liite bättre då. Annars mår jag bara piss över torsdagen som nu kommer, aka domedagen haha. Nej de flesta vet väl, antagningsbeskedet skickas ut då och har redan skrivit att jag är så nervös så jag dör<33 Några undrade vad jag har sökt, har sökt massa olika kurser i Göteborg. Foto, design, media, psykologi och sociologi, en salig blandning haha. Så inget program än då jag är osäker på vilket jag vill för hade kunnat tänka mig olika. Men huvudsaken är att det är i Göteborg<3

Ja ni kommer väl se om jag lever sen på torsdag och vad jag skriver om beskedet.. kommer gråta vare sig jag kommer in på någon kurs eller inte haha. Hoppas ni andra som har sökt också kommer in på det ni önskar<3 xx

11 reaktioner till “Min vecka 27”

  1. men åhh måste ha mer picknick, SÅ MYSIGT!!! och HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT DU KOMMER IN PÅ ALLT DU SÖKT!! Så du bara kan välja och vraka sen haha ♥

  2. Även om vädret inte var helt med där på picknicken lät det i alla fall jättemysigt! Sen så håller jag tummarna för dig om idag, hur det gått med antagningen!? Är också himla sugen på Göteborg om det är så att jag ska plugga eller liknande, älskar den staden!! Lyckospark till dig <3 KRAM

  3. Åh vad jag håller tummarna för att du fick ett bra svar fina du, men vad som än händer så är du SÅ GRYM och det kommer alltid fler chanser ❤️❤️ Stor kram ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *