Min vecka 23

En otroligt härlig vecka!! Började med att fota lite nya sommarbilder på mig och Kalle, här kan ni se några av dem. Jag och Lisa tränade en kväll, köpte hem massa frukter och tog ett dopp i poolen! Gjorde en magisk middag med tomat och mozzarella (det bästa jag vet haha). Kalle började släppas på gräs. Plockade blommor i vår sommarhage till en fotografering jag och Lisa hade. Några sneak peeks får ni se på inlägget under!! Lite mysig picknick innan också<3

Träffade min kusins nya valp Enzo, kommer bilder från kameran också, asså SÅ söt!! Besökte lite barndomsminnen där farmor & farfar bodde. Ivösjön som vi cyklade till när vi var små och badade i. Åh så längesen jag var där, alla minnen<3 Vi provade på ny stenugnsbakad pizza på kvällen och sen blev det bad och jacuzzimys hemma hos mig.

Jag och Malou var på C4 och shoppade lite. Eller ja det blev inget för mig förutom två ljus på Ekohallen typ haha! Kalle fick en söt rosett<3 Kollade solnedgång med Malou<3 Så vackert, inte varit på den platsen innan, alltid roligt att hitta nya platser! Kalle och jag var ute på en mysig ridtur<3

Nu ska jag fortsätta redigera bilder, har en hel drös. Fixa något inlägg tror jag sen sova. Skönt att denna måndagen är över, alltid så segt på jobbet haha. Hoppas ni har haft en bra start på veckan xx

20 reaktioner till “Min vecka 23”

  1. Jäklar vad du ser ut att njuta av livet, ser så härligt ut med alla stunder, både fotografering, mys och allt gott som du ätit. Speciellt mackorna!! Har du recept på mackorna med mozzarella och tomat? 😍

  2. Virker som du har hatt en helt super uke og gjort masse gøy 😀 Så herlig å lese, og å se så mange fine bilder <3 Håper du får en super uke denne uken 🙂

  3. Vilka härliga ögonblick man fick från veckan vännen, och vilken lycka det måste vara för Kalle att komma ut nu i dessa tider också :> Hur gulligt att han fick en rosett också?!! Gulle <3 Solnedgångar och att hitta nya platser är ju himla mysigt ändå, sånt som förgyller livet lite extra <3 KRAM i massor!

  4. Åh det ser verkligen ut som en fantastisk vecka fina du och så mycket underbara bilder du tagit!! <3

    Sv: SÅÅÅÅ KUL att ni bokat Gotland! Ja då måste du besöka någon av mina butiker, när kommer ni?? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *