Min vecka 23 – Musikflotten, Saltholmen och dagsutflykt till Varberg!

Ytterligare en försenad vecka pga att Lisa har varit på besök hela denna vecka (v24) så vi har varit på äventyr varje dag (ni som följer mig på insta har fått ta del av det<3). Det kommer givetvis upp bilder från det också, har varit underbart trots att vi stötte på en del hinder hehe men mer om det sen, nu tar vi en recap på vecka 23!

Åkte runt på Musikflotten med Smilla och Linn, otroooligt mysigt. De avslutade med både Don’t stop believin’ och Stad i ljus, mina favoriter<3 Gjorde en suupergod sommarsallad, så nöjd med den hehe. Vi var på Saltholmen och tog första doppet i havet, det var kallt men riktigt skönt! Promenad vid Lindholmen och två nya bikinis från Bikbok, så nöjd med dem! Ännu mer mysiga kvällspromenader i mitt område, så fint<3 Lagade stekt torskrygg med dillstuvad potatis och var sååå nöjd för att det blev så gott, torsken blev så saftig haha. Åkte till Varberg på lördagen för att äntligen träffa Alice igen och vi hade det helt underbart!! Besökte massa loppisar och fina butiker, åt gott på Vareborg, fick träffa hennes Kingen och avslutade kvällen på Brittas strandveranda, helt perfekt dag<3 Blev några små loppisfynd och sist men inte minst träffade jag en liten kompis på söndagens kvällspromenad, så söt :’) Och hittade äntligen lite lupiner!

Har varit väldigt fullbokat denna månad då detta är min ”semestermånad” som sagt. Åker hem tisdagen efter midsommar och börjar sen jobba på torsdagen, är inte taggad på att jobba alls haha.. börja 06.00 mån-fre i två månader är något jag inteeee är sugen på lol :’) Men pengarna behövs och jag är taggad på att vara hemma med Kalle och mina tjejer<3 Hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi snart xx

6 reaktioner till “Min vecka 23 – Musikflotten, Saltholmen och dagsutflykt till Varberg!”

  1. Vilken härlig vecka. Jag skulle också behöva köpa nya bikinis.
    Lupiner är så himla fina, plockade hem en bukett men dom trivdes inte hos mig utan blev böjda och vissnade sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *