Min vecka 21 – helt underbar

Blev måånga bilder denna veckan, så roligt dock! De första bilderna är från Alvas examensfirande. Var så mys och där får ni också se min outfit, trots att man var likblev så fick man offra sig lite hehe. Lisa och jag körde lite på utegymmet i tisdags. De var tacksägelse för farmor i kyrkan i torsdags sen efter fikade vi på Ritz. Kalle och jag var ute på några mysiga turer i skogen och det är ju så vackert nu med alla löv<3 Grillning hemma myyys. Sen var jag och Lisa i Kristianstad på C4 då, shoppingen får ni se i nästa inlägg!! Blev bjuden på middag hemma hos Lisa sen också, så gott! Sen träffade vi då minigrisarna och hönsen hihi, Alltså har ni sett så söta?! De kunde som sagt lite agility också, helt underbara! Och idag blev det vedugnspizza till middag.

Nu försöker jag faktiskt kolla ikapp lite av mina serier, inte kollat på serier på jääättelänge då jag inte känt att jag haft tid och så men ikväll kände jag för det! Sista avsnitten av Empire nu, det är ju sista säsongen och det är ändå skönt. Känner att det är tid för den att sluta nu men jag har verkligen älskat och gråtit åt denna massvis, en serie man VERKLIGEN bör se!! Hoppas ni har haft en härlig söndag xx

11 reaktioner till “Min vecka 21 – helt underbar”

  1. Åh den ser otroligt mysig ut ❤️ Är så taggad på att få se vad du fick med dig hem hihi ❤️ Hoppas veckan som kommer blir lika fantastisk ❤️ Stor kram ❤️

  2. Grisar är ju något av det sötaste, alltså tycker de är så charmiga ju?! En minigris skulle jag vilja ha :> Men vad mysigt att blivit hembjuden på middag, uppskattas ju verkligen <3 Men åhh, grinar man till en serie är den bra!! Empire har jag inte sett men har hört att den ska vara bra, kanske ska ge den en chans själv då! Stor kram fina Ida <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *