Min vecka 20

En liten summering av denna vecka som varit! Vardagarna har varit rättså lugna, Kalle, jobb och träning. Förutom då att jag krockade lite i onsdags hehe men det gick bra, värre var de för min bil som fick åka direkt till verkstaden. Men det gick bra med oss som körde och så!

I torsdags var vi på bisättning och sa hejdå till farmor. Det var jobbigt men vet att hon skulle velat att vi gjorde detta och det var självklart nu när vi inte fick träffas i slutet för att säga hejdå<3

I fredags var jag hos Lisa och vi lagade mat. Det var mycket gott och fruktsallad på det! Vi fotade lite i trädgården för de var så vackert ljus sen skulle vi ut och gå vid havet men de blåste såå mycket så vi struntade i det och gasade runt i bilen lite hehe.

I lördags for jag och Lisa till Sölvesborg för att äta lite gott på Ritz och sen gå lite i några butiker. Shoppade för första gången kläder på nästan 6 månader!! De ni! Sparat pengar till resan i sommar (som nu inte kommer bli av ju..) bland annat. Men kände att de var dags nu haha! Blev mycket nöjd med köpen och de kommer upp på bloggen! Bland annat den klänningen jag har på mig på bilden. Var hos Kalle och sprang runt lite mellan regnskurarna. På kvällen hade vi det supermysig hos Agnes och hundarna, åt lite gotte och snackade skit.

Idag har jag, Lisa och Malou ätit lite brunch. Bakade bagels med både matiga och icke-matiga tillbehör. Var supergott och mys! Vi åkte sen till min farmors lägenhet och kollade på lite kläder som hon haft. Tänkte om vi kunde göra om några, klippa till och sy och hittade faktiskt några som jag nog kan fixa till! Så kan jag bära det till minne utav henne<3 Fotade trappen ner till hennes fina uteplats vid ån. Där badade vi varje sommar och farmor ÄLSKADE verkligen den lilla platsen där nere och tog varje dag ett morgondopp på sommaren. Så många minnen kommer tillbaka när jag kollar ner på det.. ❤ Avslutade sen dagen med pizza från pizzavagnen, en ny pizza på menyn idag som var så god! Tryffel, svamp, grönkål och grejer!

Nu ska jag avsluta detta inlägg för det börjar som vanligt bli långt. Blir så när man inte uppdaterar på hela helgen haha! Jag hoppas ni har haft en superbra helg xx

11 reaktioner till “Min vecka 20”

  1. Men oj läskigt med krock! Tur att det gick bra. Så tråkigt att höra om din farmor, men kändes väl skönt att få ett litet avslut ändå.
    Kan man få recept på bagels? Har varit så himla sugen på det länge nu!

  2. Nej vad hemskt och obehagligt med krock!!! Sån himla himla tur att det gick bra med er ❤️❤️ Stor kram fina du och hoppas nu att denna veckan blir bättre och utan tråkigheter ❤️❤️

  3. Så fine bilder 😍 Og det ser ut som det har vært en fin uke til tross for kollisjonen og bisettelsen til farmoren din. Håper det går bra med deg <3

    sv: Åå, tusen takk 😀 Skal som sagt linke til deg i innlegget 🙂

  4. Men vad mys med brunch!! Hur i himmel bakar man bagels?! Eller det kanske är ganska enkelt, knappt så jag själv klarar av att baka chokladbollar och då skämtar jag inte :’D Så fint med tanken att ha med farmor i kläderna, att kunna sy och bära med det – ren kärlek ju! <3 Hoppas du fått en jättebra start på den nya veckan Ida! Stor kram till dig <3

  5. Men gud vad härliga bilder!<3 Det verkar som du haft en fin vecka förutom att ni krockade och bisättningen! Jag beklagar din farmor :(<3 Och usch vad hemskt att krocka, skönt att ingen blev oskadd! <3 Men vad du är fin alltså! Och vad gott allting ser ut! Fantastisk fina djur med! Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *