Min vecka 19 – Hemma i Karlshamn!!

Fullspäckad vecka med massa roligheter<3 Fick ÄNTLIGEN träffa min älskade Kalle, som jag saknat honom!! Och han är sig lik, lika uttrycksfull och personlig som vanligt, envis och visar attityd precis så han ska vara haha! Fotade Alva och Kingen så kommer upp bilder på dem! Mysiga uteritter i kortärmad (!!). Bodde hos Lisa ons-sön då det har varit coronastuga hos min familj. Hade mys på balkongen, träffade tjejerna för tacos, mysig promenad i solnedgången och åt massa annat gott!! Jag och Lisa besökte Hoby Kulle, what else?! Ni kanske har sett den magiska platsen här innan på min blogg, obligatoriskt besök där flera gånger per år och nu har de precis öppnat för säsongen!! Var på lite mysiga loppisar och butiker, ni ser loppisfynden där också. SÅ nöjd över den gröna fina boken, finaste boken jag äger :’) Sist men inte minst har jag varit hos mormor och morfar för att fixa mitt slagbord och skohylla! Ni kommer givetvis få se resultatet sen! Fick också med mig rabarber hem så har lagat god rabarberpaj<3

Om ni följer mig på Instagram så har ni kanske sett att jag fortfarande är kvar i Karlshamn. Skulle egentligen åkt hem igår efter jag hade klippt och färgat håret men tyvärr fick frisören ställa in då hon behövde vabba. Så segt men har fått ny tid på lördag! Missade dock lite roligheter uppe i Gbg och mina stackars växter!!! Hoppas de har överlevt haha. Ska hem på söndag men hinner knappt landa för ska iväg till Falkenberg på tisdag med tjejerna för att spendera två nätter i Emelies sommarstuga, såå mys ska det bli!! Hoppas ni haft det bra xx

9 reaktioner till “Min vecka 19 – Hemma i Karlshamn!!”

  1. Det här är ju lika strålande som alltid. Fint flöde som gör mig avundsjuk och med önskan om att bara krypa in i din blogg och slå mig till ro där. Alltid.

    En dum fråga, hehehe…. men jag undrar hur man vet vilket håll en häst vill ha sin man på? Har de en naturlig virvel som vi, eller väljer ryttaren rent estetiskt XD Sorry, men jag har faktiskt funderat på det och kan ingenting om hästar är jag rädd…

  2. Alltså åh vilka härliga bilder <3 andra bilden fick mig verkligen att fnissa hihi <3 Vad använder du för kamera när du fotar? Du har säkert berättat det tidigare men har helt missat 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *