Min vecka 18

Klätterapan<3

Min vecka 18 bestod av Kalle, träning, Valborg, mat, Kalle och en hästfotograferingen! Inte såå mycket planerat men denna veckan har vi lite mer på G och troligtvis lite bättre väder än förra veckan också. Bilderna på Lisa, Kajsa och Sunny kommer upp asap, de blev riktigt nöjda så jag är glad hihi. Och är själv också nöjd med dem så är taggad på att visa er, blev en heeel del! Valborg var mycket rolig trots lite annorlunda än vanligt. Firade lite med tjejerna och vi åt först på Brasseriet sen gick vi vidare till en bar där det ändå blev en del folk. Hoppas ni får en bra start på denna veckan xx

12 reaktioner till “Min vecka 18”

  1. Ser ut som du har hatt det kjempefint, og så mange fine bilder 🙂 Også gleder jeg meg til å se bildene du har fotografert 🙂

  2. Alla veckor behöver inte vara full rulle, man måste ladda inför den nya som denna – är supernyfiken på dina planer ju :> Är supersugen på att få se alla bilder!! Helt ärligt vore det dröm att bli fotad av dig, så duktig som du är Ida 🙁 KRAM <3

  3. Det verkar dunderhärligt! Jag ser fram emot bilderna då jag tycker att du är så himla begåvad. Dessutom HALLÅ, ser jag träning i grönskan? Utomhuspass måste vara DRÖMSKT i dessa tider!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *