Min vecka 18 – loppis, växtevent och pyssel

Förra veckan i bilder! Var på några loppisar (ovanligt jag vet<3 men de var faktiskt de sista på ett tag haha!), inredde om lite på min tv-bänk, började brodera (!! velat det länge så kände att de var dags hehe), var på Konstmuseet här i Göteborg för vi hade fått det som uppgift i kursen, var på Bergamottes pop-up store (SÅ vackra växter hade beslutsångest), loppis igen och lite bilder på läggan och min nya fina calathea<3 Fick en feeling att kolla på första otecknade Scooby Doo filmen, minnen asså<3 Sen bilder från en mysig kvällspromenad i söndags.

Imon ska jag äntligen hem till min Kalle!! Längtar så himla mycket, kommer kasta mig om honom<333 Har en del planerat nu när jag ska hem och är så taggad på det!! Mest dock att träffa Kalle, kommer gråta haha. Nu ska jag har möte med min grupp om vårt grupparbete, sista delkursen sen lite sommarlov innan jag jobbar hela juli och augusti! Kommer komma upp ett inlägg med sommarplanerna då jag ser framemot dem sååå mycket! Hoppas ni haft en bra start på veckan så hörs vi xx

16 reaktioner till “Min vecka 18 – loppis, växtevent och pyssel”

  1. Låter som att du har haft en superhärlig vecka! Vad mysigt med loppis och alltså Scooby Doo, myskänsla deluxe!! Helt klart en favorit hos mig. Måste jag se i helgen!!

  2. Mysiga bilder, och härligt med lite växter! Måste också skaffa lite inomhusväxter, hihi! Älskar ditt trägolv, det gör mig så nostalgisk till vår förra lägenhet för då hade vi sådana, så fint! <3

  3. det här ser verkligen underbart ut! Jag borde börja ta hand om mitt liv lite mer, riskerar att bli hemmasittare snart XD direkt när vårat konstmuseum öppnar ska jag också gå dit.

    Underbara fynd också som vanligt 🙂

  4. Vad roligt att du har börjat brodera! 😊 har bara gjort det i syslöjden i skolan men kommer ihåg att det var riktigt kul, även om jag var riktigt dålig på det haha!

  5. Blir ju sååå himla sugen på att dra ut på loppis när jag ser vad du hittar för fina ställen och vilka fynd du springer på ❤️ Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *