Min vecka 16

Förutom massa jobb så har det väl ändå hänt lite denna veckan. Eller ja slutet på veckan typ. Måndag var vi ju lediga och den la jag upp om i mitt inlägg om påskhelgen, brunch med tjejerna och såå. Tisdag och onsdag var väl inte så intressanta, var och klippte min lugg typ haha.

Torsdagen hängde Lisa med upp till stallet och vi byggde upp massa hinder ute i skogen. Himla nimt när man kan ha med Kalle och bara släppa honom så chillar han runt där och äter haha! I fredags var vi på Mormors bakeri och fikade sen gick vi lite i skogen vid jättegrytorna, roligare att se dem när de inte är fyllda med vatten hehe. Plockade lite vass och beställde pizza från Brasseriet, testade en ny med tryffelsalami och den var såå god, verkligen älskar tryffel!

I lördags fotade jag en supergod frukost/lunch och planterade basilika och krasse, har noll gröna fingrar med vill testa och vill få haha! Fixade till min vass och red ut en runda på Kalle. På eftermiddagen sen hade jag grillmys hos Felicia och kollade på film.

Idag har jag varit ute och ridit på en extremt pigg häst och sen träffade jag Alva nu på kvällen, åt lite gotte ute vid havet och såg solnedgången! Har också kollat klart på La casa de papel med papp idag och jag DÖR så bra det är. Ska inte spoila något men asså älskar denna serien mer än allt!!

13 reaktioner till “Min vecka 16”

  1. Åhh det du fotade i lördags, var det de du la ut på Instagram i Story eller har jag helt blandat ihop allt haha?! :> Åhh vill också rida ju, speciellt nu när det är så fint ute också!! KRAM <3

  2. Åh det låter ju som en supermysig vecka! ❤️ Alltså utan att göra någon upprörd haha, så kollade jag ett avsnitt på serien men fastnade inte alls! Men känner att jag nog ska ge det en chans till ❤️ Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *