Min kulör gällande kläder – Senaste shoppingen

Ni kanske ser på de sista bilderna att färgerna går ihop va? 😉 Ja jag älskar mina beige/rosa/vita nyanser haha! Allt på bilderna är nytt förutom toppen till den vita kjolen, den är Lisas och så himla fin också! Vi körde lite catwalk hemma hos henne när vi kommit hem från grisarna för att prova alla våra kläder igen och vi var så himla nöjda!! Varför tog jag inga bilder på Lisas outfits undrar jag nu också aeee haha! Hon köpte iallafall också den vita kjolen ovanför fast i pastell lila så vi kan låna av varandra hihi.

Ska försöka skriva nere var allt kommer ifrån nu också. Första vita toppen, blommiga kjolen, jeansen, den vita jeansjackan och ena halsbandet är från Gina Tricot. De randiga byxorna, vita kjolen, skjortan, vita t-shirten, rosa t-shirtklänningen och skärpet är ifrån Bikbok. Solglasögonen och halsbandet med de vita pärlorna är ifrån H&M!

14 reaktioner till “Min kulör gällande kläder – Senaste shoppingen”

  1. Så mye fint du har shoppet, og jeg elsker de duse fargene 🙂 Det passer jo så bra nå som det nærmer seg sommer 🙂 Kjemepfint <3

  2. Åh älskar inlägg med outfits, speciellt nyinköpta kläder! Så mycket fint du hittade!😍 jeansen var verkligen jättefina, så fin färg! Förstår att du är nöjd! Perfekt att ni köpte olika färger på kjolen med så ni kan låna av varandra ❤️ Kram!

  3. ÄLSKAR Ida!! Kan du inte komma och handla lite med mig känner jag, vara smakråd haha! Så mycket fint ju och pastell älskar ja :'( Man blir ju så mycket mer taggad på vår och sommar när man ändå får lite nytt inhandlat! Du kommer gå med stil kan jag tala om :> KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *