Min förra helg hemma i Karlshamn

Förra helgen i Karlshamn var mycket mys<3 På fredagen träffade jag tjejerna en stund på kvällen. På lördagen hade vi Österrikehäng med släkten<3 Som sagt så skulle vi egentligen varit i Österrike förra veckan men det blev ju inte av så vi fick helt enkelt ta Matrei till oss istället! Åt klassiska österrikiska rätter som gulaschsoppa och schnitzel! Sen solklart en snygg alpmeny med allt man dricker i backen! Sov hos Lisa på kvällen och vi gjorde vietnamesiska vårrullar, aee så gott! Kollade på Stad i ljus som Tommy framförde, MAGI! (det är en temporär tv-bänk hon har där haha) Åt en goalsfrukost nästa morgon! En ridtur med Alva och Lisa givet, Kalle var galen<3 Magisk solnedgång som jag var tvungen att fånga påväg hem från mormor och morfar så körde ut till havet. Sen då såklart!! Supermycket Kallemys<3 Nej men han var så glad dessa dagar och så duktig på ridturer och promenader :’)

Det var supermys att träffa alla där hemma och så men längtade verkligen tillbaka hit till mitt verkliga hem i Göteborg och är så glad att jag känner så, att detta känns som hemma nu, underbart<3 Den kommande helgen blir det brunchmys och mellomys med Smilla och Anna, nog en trip till Systrarna Grene, kanske Blomsterlandet, tvättid och träning! Har äntligen börjat med träningen igen och det får bli hemmaträning. Vågar inte riktigt gå på passen på gymmet än.. eller ja man ska ju helst inte det heller så kör hemmaträning! Nordic Wellness har ju massor av träningspass i sin app, de är super! Nu ska jag ta och laga mig saffransrisotto, får väl se hur det går haha! Väldigt taggad på att få smaka iallafall, älskar saffran<3 Ha en bra helg finisar xx

7 reaktioner till “Min förra helg hemma i Karlshamn”

  1. Det ser hur mysigt ut som helst, och vad härligt att ändå träffa släkten på det sätt som går <3 jag kanske är löjlig men jag blir typ rörd varje gång jag ser att folk tar ansvar, umgås utomhus, ställer in de planer som inte bör genomföras osv. <33 Är så många som bara kör på som vanligt så vill bara säga att ni är förebilder och jag hoppas innerligt att ni kommer iväg på en resa längre fram istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *