Min fantastiska påskhelg

En liten kort sammanfattning av denna påskhelg då! I torsdags var det jobb som gällde sen letade vi påskägg hemma, man blir aldrig för gammal för för det haha! Red ut en runda med Linnea sen redigerade jag lite bilder och träffade Malou.

I fredags fotade jag ju Alva och Kingen, här ser ni de bilderna, flera kommer läggas upp! Sen på kvällen var vi på Hultet och träffade släkten på pappas sida, inga äldre generationer och vi kramades inte eller något sånt, alla var fullt friska och ingen förkylning, handsprit stod ute osvosv hehe. Riktigt mys!!

I lördags åkte jag, Isak och Elvira till Café Mandeltårtan i Ronneby. Har tänkt såå otroligt länge att jag måste besöka detta söta och populära café men alltid glömt bort det. Men nu kom jag på det igen och fick äntligen tillfälle! Det var supergott och sen vandrade vi runt lite i Brunnsparken. På kvällen grillade vi hos mormor&morfar. Myste med Mjau istället för att vara nära dem såklart hehe.

I söndags var jag och Lisa iväg på lite loppisrunda och sen var vi på Ljungsleds Plantskola. Den söta lilla trucken hade precis öppnat igen så vi beställde fika där, belgiska våfflor med nutella, banan och maräng, såå gott! Sen blev det häng med Kalle på eftermiddagen som är så söt med sina prickar nu! Måste hinna fotas med honom innan de försvinner hihi<3

Igår, måndag, stod det påskbrunch och äggjakt på schemat med tjejerna! Eftersom det inte blev den obligatoriska utgången på påskafton som det annars är varje år fick vi styra upp något annat!! Och kan bara säga att den brunchen var GOALS!! Kommer mer bilder från kameran från den dagen också, var så mys!! På kvällen sen träffade jag älskade Felicia och vi hade inte tänkt äta något speciellt men blev sen att vi körde och handlade lite plockmat, bland det godaste!!

Så där har ni min påskhelg, dag för dag haha! Verkligen varit den bästa på länge, trots omständigheterna! Idag drog jobbet igång igen, helt okej. Sen har jag varit och klippt min lugg och köpt några behövliga saker som torrschampo m.m. Nu ska jag upp till Kalle och rida ut en runda på honom! Hoppas ni har en bra start på denna jobbveckan xx

7 reaktioner till “Min fantastiska påskhelg”

  1. Ser ut som du har hatt en kjempefin påskehelg tilbrakt med fine mennesker og dyr, hehe, og masse god mat 🙂 Så koselig, også så mange fine bilder 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *