Med en bukett brudslöja

Ett gäng bilder som togs i tisdags! Ändå väldigt nöjd med dem då brudslöja är bland det finaste vi har :’) Så roligt att jobba med när man fotar också! Vad tycker ni om bilderna?

Redan en vecka har gått av ”sommarlovet”, tiden går så snabbt! Jag är ju då ledigt fram till 1 juli sen jobbar jag hela juli och augusti tills skolan börjar igen. Vet inte om jag nämnt detta men jag ska jobba hemma i Karlshamn på sjukan igen för det kändes som det säkraste jobbet pga corona osv. Till hösten ska jag söka jobb här uppe i gbg sen även sommarjobb! Så kommer spendera två månader hemma vilket är lite blandade känslor då jag trivs såå bra här uppe och att bo själv. Kommer vara en omställning att bo hemma igen (blir så lättirriterad tyvärr nu när jag är van att bo själv) meeen så taggad på att få vara med Kalle hela sommaren och mina kompisar där nere! Har en del planerat<3 Men mest av allt nu vill jag bara bada massor med Kalle haha. Blir ett sent förstabad detta året men kan tänka mig att han bara vill kasta sig ut och simma i denna värmen :’) Också ändå mys att ha tillgång till trädgården och poolen hemma, blir nog sista riktiga sommaren där så får ta vara på det!

Nu blev det plötsligt massor av text men känns inte som att jag har pratat av mig med er vad som händer i livet just nu?? Eller det har jag säkert haha! Iallafall så har jag varit i stan idag för att fixa fransar och klippa lugg, gick runt i lite butiker också och köpte några plagg på Gina! Blir en lugn kväll, ska laga torskrygg och dillstuvad potatis, aee så gott!! Imon ska jag ta ett tidigt tåg till Varberg för att träffa Alice! Var sååå längesen vi träffades nu så ska bli så himla roligt. Blir en heldag där med loppisar och lite andra smultronställen, Varberg har ju så mycket fint :’) Hoppas ni får en toppenhelg så hörs vi xx

11 reaktioner till “Med en bukett brudslöja”

  1. Åhh Ida!!! Så vacker du är <3

    Sv: Ja, vi måste hitta nån dag då jag kommer upp till dig! Jobbar ju tyvärr en del, men har semester i Augusti annars!! O du får jättegärna hälsa på oss och fota Soppan o mig!! <33

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *