Mina mål 2020

Göra en stor resa

(Som Italien/Grekland förra året) Det bästa jag vet är ju att resa och jag vill jättegärna göra en lite längre och större igen detta året. Mådde verkligen som bäst de 3 veckor vi var borta förra året, var en dröm och saknar det något otroligt när jag tittar tillbaka!! Och hinthint, vi kikar på en nu.. måste bara få klartecken så vi alla kan få semester då hehe..

Flytta..

Asså detta känns såå läskigt att skriva haha. Att jag troligtvis ska flytta detta året?! Iallafall det jag strävar efter.. men känns ändå overkligt haha!

Komma in på de kurser jag söker till i höst

Och ja detta hör ju då ihop med att flytta. Jag vill verkligen flytta och börja plugga lite. Som sagt trött på att bara ”jobba för att jobba”, vill läsa vidare så jag kan jobba med något jag vill jobba med och tycker är roligt!!

Ta vara på min tid med Kalle

Tänkte nästan skriva sista tid men det blir det ju självklart inte haha<3 Men sista tiden jag bor hemma troligtvis. Har verkligen hunnit med honom mycket mer nu när jag har mycket bättre tider på jobbet än vad jag hade på mina fd jobb. Så är supernöjd och glad över det och han verkar må toppen och det vill jag att vi fortsätter med. Han kommer vara det svåraste att lämna, hands down. Kommer sakna så det gör ont och är ju så himla rädd om honom. Men han kommer få det bra, det vet jag<3

Försöka hålla igång bloggen på en ”lugn nivå”

Det jag menar med lugn nivå är att det inte ska bli stress. Acceptera att man inte alltid har tid och att den kan stå tom utan att man ska få panik haha. Jag bloggar ju för att jag tycker om det, älskar att uttrycka mig kreativt och dela med mig utav det. Det ska inte bli någon tvång eller stress av det.

Vara med mina älskade tjejer<3

Mina kompisar är något jag aldrig kommer ta för givet igen, ALDRIG. Prioriterar de något otroligt och vill fortsätta göra det detta året, kanske t.o.m ännu lite till (om det ens går haha) för (om) jag ska flytta. Kommer sakna de så mycket men åhh så mycket de måste besöka mig. Och sen kommer jag äntligen isåfall bo i samma stad som min älskade Moa, henne saknar jag varje dag och att vi ska bo i samma stad igen är sinnes<3

Hälsosam kropp och mående

Innan visste jag inte vad som var ”min träning”, förutom ridningen då såklart!! Men visste inte vad jag mer gillade men sen i gymnasiet så testade jag olika pass som step-up, tabata, yoga, HIT, intervall osvosv och det älskar jag! Alltså pass med massa människor och instruktör. Step-up har alltid varit min favorit, asså såå roligt! När jag jobbade i handels så kunde jag inte gå på dessa för jag jobbade heeela dagarna. Men sen jag började på sjukan så har jag kunnat gå på Gymmix som det då kallas här där jag bor. Så fortsätta med det för att min kropp och jag själv ska må bra!!

Fota mer (och mer självporträtt!!)

Kan ju säga att detta målet inte har gått så bra änsålänge hehe.. inte rört kameran i januari 🙂 Meeen det ska bli ändringen på det nu när det äntligen börjar bli ljusare och hoppas våren snart är på igång!! Vill verkligen fota mer självporträtt också, och mer tid finns ju när det är ljusare längre!! Så detta ska vi fixa.

17 reaktioner till “Mina mål 2020”

  1. Vilket spännande år du har framför dig! Spännande att du kanske ska flytta och börja plugga 😀 Och jag håller tummarna att ni lyckas få till en till resa 😀 Stor kram

  2. Dina bilder är ju slååående vackra, och så himla roligt att läsa om dina mål! ^^ Jag skulle också VERKLIGEN vilja boka in en resa!

  3. Blir verkligen inspirerad av att läsa det här ska du veta!! Hur spännande med flytten för det första?! En resa vill jag så otroligt gärna vilja göra själv, som Grekland hade jag inte tackat nej till <3 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *