Maj 2020 – Sammanfattning

Betyg på månaden? Svårt att ge denna betyg då den varit så bra på många sätt men också en stor sorg då farmor somnade in.

Månadens höjdpunkt? Åhus helt klart! Var så himla mys med tjejerna<3

Favoritserie denna månad? Både Empire och How to get away with murder. Båda var inne på sin sista säsong och sett klart dem nu. Tyvärr fick Empire ett stressat slut pga corona, de skulle blivit 20 avsnitt men blev bara 18 och de fick även filma om ett nytt avsnitt 18 så det var väldigt tråkigt. Man märkte att de var lite stressat! Men ändå grät jag, bästa Empire. Och HTGAWM var ju bara helt fantastiskt, grät där också! Så otroligt bra och välgjord serie, helt sinnessjuka plot twist, man visste aldrig vad som skulle hända och blev alltid så chockad!!

Månadens inköp? Åh jag som verkligen har kommit igång med shoppingen igen denna månad haha, vet nästan inte vad jag ska välja, så många favoriter! Men älskar min nya blåa blommiga klänning och mina nya randiga byxor!

Månadens lärdom? Att man får göra det bästa utav tiden nu typ.

Månadens favoritlåt? Sexcigg med Lov1 är ju fantastisk haha!!

Månadens bild? Åh vilken svår! Många härliga från denna månad, här är några.

Vad gjorde du i maj förra året? Åhhh jag var så taggad på resan till Italien/Grekland och planerade massor inför den!! Annars gick jag på Linneas bal, fotade massor av hästar och även fölis och fotade Alva på rapsen<3

Månadens bild på Kalle? Hur söt för man va<3

Månadens outfit? Älskar ändå mom jeans med klackar sen vit tubtopp/linne och vit jeansjacka, enkelt med snyyyggt.

Vad tror du att du gör i maj om ett år? Ja herregud. Hur ska man veta de nu under denna pandemi haha? Jag kan ju hoppas att jag inte bor kvar här men vem vet i nuläget..

Mindre bra denna månad? Farmor somnade in. Fast vi var förberedda så blir det aldrig lätt, saknar henne varje dag<3

Hur summerar du maj? Underbar på många vis men hemsk på ett annat..

Vad ser du fram emot i juni? Haha ja ingen av de sakerna man egentligen då har planerat i juni blir ju av såatttt haha. Men midsommar är jag riktigt taggad på iallafall!! Hoppas de blir lite små roadtrips här och där också självklart, och poolhäng!!

Mål i juni? Besegra corona hade ju varit något!! Nej man kan ju drömma men att ta vara på de varma dagarna och inte försöka tänka på pandemin för mycket.

11 reaktioner till “Maj 2020 – Sammanfattning”

  1. Wow, ser helt magisk ut bara genom alla bilder, beklagar dock farmor ❤️.
    Här vänder vädret på onsdag/torsdag så man får njuta järnet idag 😎

  2. Vilken fin shopping och så många fina stunder men förstår att månaden varit tuff också i och med din farmor. Kram ❤️

  3. Vilken fin månad du har haft förutom att du va tvungen att ta farväl 🙁
    Vilka fina bilder och återigen så tycker jag att du är så fin i de randiga byxorna <3

  4. Månadens lärdom kan jag hålla med om, att ta vara på det som finns här och nu och liksom uppskatta det som är! Så klok du är Ida (Använder det aldrig haha), men tänkte faktiskt på dig då!! KRAM <3

  5. Til tross for at du mistet farmoren din ser det ut som du har hatt en fin måned <3 Og så mange fine bilder 🙂 Håper juni blir en fin og bra måned for deg <3

  6. Jag lider verkligen med dig och den sorgen du går igenom. Fint ändå att du även haft ljusglimtar. Jag är säker på att din farmor ler när hon ser dig skratta och le med dina vänner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *