Magiska Surflogiet

Nej men asså SNÄLLA!! Finner inga ord för denna magiska plats!! Var verkligen så otroligt mysigt och servicen var så bra, maten också!! Och drinkarna herregud! Tog en rabarberdrink med kokosgrädde, godaste drinken jag någonsin druckit. Det enda som var lite synd när vi var där var att det cirka var storm den kvällen/natten hehe. Tyvärr försvann solen bakom molnen så det blev ingen solnedgång, hade såna planer för vackra bilder i den haha! Men det får bli nästa gång! Även så blåste de så mycket så hade lite svårt att sova för det lät något otroligt, men ja tälten klarade storm utan problem så det är ju bra haha :’) Men rekommenderar varmt Surflogiet som ligger på Tofta strand, 20 min från Visby!

12 reaktioner till “Magiska Surflogiet”

  1. Så underbara bilder! och måste säga, Du är så fin i lugg<3 passar dig så bra 🙂
    Sv: Så kul att du visste vem det är *leer*
    Älskar med Ice age-filmerna<3

  2. Wow, det sr ju sååå magiskt ut, och älskar verkligen dina bilder! <3 Läste inlägget under också om dina mål, verkligen toppenbra mål, håller alla tummar för att du hittar ett boende du trivs med!

  3. Åh det ser ju verkligen ut som i en dröm??? Känns som en plats man måste besöka innan man dör hihi. Såååå fina bilder ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *