Lyckan att du är min

Ännu mer bilder på mig och Kalle, fotade av Sharon<3

Hej fina ni!! Halvkass uppdatering nu i helgen, som det brukar vara för mig hehe! Helgerna är min tid att vila upp mig, elleeer köra all in så jag knappt hinner sätta mig ner en enda sekund haha!
Hade några planer denna helgen. I fredags var det först jobb sen upp till Kalle och rida ut en runda, bra mycket piggare nu när han blivit klippt vilket jag märkte idag.. jisses 🙂 Sen blev det bara en lugn kväll, mormor kom och vi åt hemmagjord pizza och kollade Idol och så, himla mys! Är dödstrött på fredagskvällarna haha!

Igår började dagen med att åka till ridklubben här i Karlshamn, nationella tävlingarna har varit denna helg. Min fina Alva har tävlat hela helgen och de har varit såå otroligt duktiga!! Så har varit och stöttat och hejat<3 Sen åkte jag och Isak in och åt lite brunch på Brasserie Fridolf här i stan. Känns fortfarande konstigt att vara på andra sidan kassan ibland, det är ju trots allt mitt första jobb jag fick haha! Saknar personalrabatten något enormt 😉 Men det var verkligen suuupergott och så värt pengarna, brunchbuffe, ni hör ju hur det låter?!

Började sen redigera bilderna som jag tog i skogen på mig själv för några veckor sen hehe.. inte kommit till skott riktigt och inte haft tiden att sätta mig ner riktigt men igår hade jag det! Hoppas de blir klara denna veckan som kommer nu, är ju extrem perfektionist haha. Åkte upp till Kalle och byggde en liten hinderbana till honom. Så sprang och red vi den, han tyckte det var mycket roligt att ha ett ”uppdrag”, annars såsar han bara omkring.

Kom hem och då ringde Felicia och frågade vad jag gjorde och om vi kunde hitta på något. Och ja började fixa mig vid 20.00 ungefär sen var vi i stan vid 21.30 haha. Satt på Brasseriet och tog några drinkar för att sen dra till klubben en halvtimme innan det stängde för att dansa loss det sista, jisses vad vi ägde klubben!! Haha nej skämt åsido, det var suuuuperroligt! Måste göras om asap!! Karlshamn har ju tyvärr sämsta utelivet men man får göra det bästa utav det, vilket vi verkligen gjorde!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Hängde med Felicia, drog en donkenrunda och sen ridit Kalle. Som jag skrev där uppe, att han blivit piggare nu och hahah idag var han en tickande bomb ute 🙂 Fick bara ta en liten runda med honom då det blev mörkt, och vi har verkligen inga bra galopprundor, då måste man rida lååångt bort. Så på denna runda finns bara väldigt små sträckor och när jag släppte honom minsta lilla eller sa galopp for han iväg i världens kaos. Studsade och hade sig. Så fick ta tag i honom riktigt i slutet och då blev han arg och började studsa på stället och då fick jag ryta till. Han bara vände huvudet och kollade på mig ”Nej asså jag gör inget, jag är lugn” jotjeeenare mannen. Så när jag kom tillbaka till stallet fick jag galoppera runt i paddocken så han fick springa av sig och wow vilken power och galopp han hade! Vissa som läst min blogg länge kanske vet att han inte alls gillar att bli riden i varken ridhus eller paddock, han kan stänga av helt, jobbar på det. Men idag var det som han inte hade gjort något annat, såå fin och positiv! Så det var skönt att han fick springa av sig riktigt där.

Nu har jag verkligen babblat klart för detta inlägg haha. Blir så när man inte uppdaterar er på länge 😉 Hoppas verkligen ni har haft en toppenhelg <3 xx

12 reaktioner till “Lyckan att du är min”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *