Little Kook, Athens – A fairytale!

När vi var i Aten så var vi ju tvungna att besöka Little Kook som jag hade sökt upp innan resan. Ett maaagiskt fint ställe, som en liten saga!! Och ja ni ser ju på vår beställning också haha. Servitrisen kollade snett på oss kan jag säga när vi beställde så mycket, hon sa t.o.m till oss men vi bara yeahyeah haha. Nej men vi skulle ju ha det till bilderna (eller ja jag skulle ha det hehe). Tyvärr var inte milkshaken så god då jag tror de hade i någon konstig kaka? Eller någon bismak som är klassisk amerikansk/engelsk tror jag. Tycker inte alls om den smaken, ni skulle känt igen den också om ni smakat! Crepsen var dock suuupergoda! De var med banan, nutella, oreo och kaksmulor, grädde och sen lite vit och ljus choklad över. Världens sockerbomb tro mig meeen man får unna sig när man är på ett sånt här ställe haha!

20 reaktioner till “Little Kook, Athens – A fairytale!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *