Lisa bland raspen

De sista rapsbilderna kommer här! Och de är en hög med bara bilder på fina Lisa<3 Nu måste vi ut och fota på ett nytt fält hehe. Lite av ett mål i sommar att fota på så många olika som möjligt :’)

Ännu en dag har swischat förbi. Tiden går himla snabbt tycker jag, roligt dock då jag längtar efter sommar<3 Nästan precis hemkommen från stallet. Red ut en runda med Linnea på Zaki! Så skönt då de äntligen fick galoppera av sig riktigt. Nu är Kalle trött och belåten, jag också haha! Blir nog att kolla på någon serie nu och fixa några inlägg. Hoppas ni har haft en bra tisdag xx

12 reaktioner till “Lisa bland raspen”

  1. Alltså wow ni är verkligen ett dream team när det kommer till att fota 😍 Så härliga bilder! Ska bli spännande att se vad du tycker om mina rapsbilder sedan när jag publicerar dem 🙂 Kram

  2. Åhhh så otroligt vackert!!! Önskar det fanns sånna där fält här där jag bor men har faktiskt aldrig sett det!! Stor kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *